【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ezt bírom:
Lányok :jajj essen a hóóó ,Esik:jajj de jóóó esik a hóó:P
Fiúk: Nehogy essen a hó,Esik:K.rva életbe megint ki kell menni hólapátolni:S:D
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Részegen rendes telefonon sms-t írni teljesítmény, részegen érintőképernyős telefonon írni sms-t nah az művészet!-Mit szeretnél karácsonyra?
-ŐT!Utálom a STRÉBEREKET!csak egy dolog van amit elakarok mondani... amit már nagyon régóta akarok... nem hosszú, mindössze két szó, de nagy tartalma van, és szívből jön... ROHADJMEG!!Két nő áll a 20dik emeleti ablakban ez egyik barna a másik szőke. Kiugranak.
Honnan tudjuk h melyik a szőke?..
...A szőke megkérdezi h merre kell menni! xD✔❤Az aki voltam egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen. Valami elmúlt... hogy lassan, felnőttem én. Mégis úgy vigyázol rám, mint amikor még: Nem tudtam milyen jó nekem, hogy itt vagy mindig így legyen! Így legyen. Mindig itt legyél.❤Ha ezt a sort nem olvasod el, kapsz 10 millió forintot!!!
Elolvastad….
Elcseszted!!!
Higgyétek el, ez tényleg működik.
Elolvastam én is, és nem kaptam 10 milliót.
Végre valami, ami nem egy hülye átverés.A mai világba ha nemvagy szép akkor semmi nemvagy !:)Az élet olyan mint a póker néha mákod van, de legtöbbször fapofával kell hazudni...Látod,hogy Ő feljön msn-re és annyira szar amikor ráköszönsz,visszaköszön, nem ír egy csomó ideig, ésaztán kilép : /
Aki már írt a kezére telefonszámot, mert nem talált papírt.˘
Nem hiszed el, hogy bármikor le tudnék szokni az alkoholról ? Fogadjunk egy liter pálinkába... ;D
-Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre? -Igen kislányom.-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van? -Nincs több Dr. House.
Ne félj a kudarctól..Játszd végig a játékot.:)¦¦¦¦
I¦Party
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98