【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo olyanszar:S feljövök ide és nem bírom abbahagyni a lájkolgatást xD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Szeretem a csokit ^^ *-*remélem, hogy fehér karácsony lesz :) *-*Ki kellett volna nyitni a szemed, és meglátni, hogy bolondultam érted.♥♥Sosem ismertem olyat, aki megtudta változtatni a kedvemet egyetlen szavával. Sosem ismertem olyat, aki nélkül nem tudok élni. Sosem ismertem olyat, aki elalvás előtt is eszembe volt és reggel rá gondoltam először. Sosem ismertem olyat, akiért mindent megtennék, akiért az életemet is odaadnám. Sosem ismertem olyat, akibe ilyen szerelmes tudtam volna lenni, amíg meg nem ismertelek!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Akik a karácsony estét a CSALÁDDAL, nem pedig a FACEBOOKKAL töltik :))"Megtanulhatnék olyan lenni, mint a nagyok, de belül csak egy gyerek vagyok."Az élet túl rövid.....szóval csókolj lassan, nevess őrülten,szeress tiszta szívből és bocsáss meg gyorsan●..♥by:WiiikyGyerekek, mondjatok olyan szavakat amelyeknek a vége "kő"!
Pistike:
- MészKŐ.
Jancsika:
- ForrásKŐ.
Sanyika már nagyon jelentkezik és végre felszólítja a tanár.
Sanyika:
- Szarnom KŐ!
Az életben nincs igazi kárpótlás, köcsög. Ha neked egyvalaki kell, száz másikat megkaphatsz, a száz se teszi ki azt az egyet.
Biológia vizsgán az egyk diáknak az volt a tétele, hogy a madarakat a lábuk alapján kellett felismernie. Persze megbukott. Már kint volt a teremből, viszi magával az indexét (amibe még nem volt beírva az egyes). Erre a tanár:
- Hogy is hívták magát?
Erre a diák a folyosóról bedugta a lábát az ajtónál és ezt monda:
- Találja ki!
Nicole Sherzinger LEGJOBB NŐ A VILÁGON!¦
"Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, tegezve vagy magázva? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki: az én Férjem és a Szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Katalin és Andrea. Katalin a napokban elutazott.
- Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?
Andrea: "Ismerjük egymást?"
Úgy örülnék annak ha ezeket a "lájkokat" valaki leellenőrizné, mert egyszerűen szörnyű látni, hogy mennyire nem tudnak írni az emberek! Lájkold te is ha egyetértesz vele!
Nem állok be a sorba!!!
takács nikolas.*-*¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98