【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo mindig ki van írva, hogy lájkoldd!! mikor olyan nincs , csak az h tetszik... logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!-itt a karácsony.:$
-tudom.;)
-te mit kérsz.?
semmi különöset.:)) te.?
-téged a fa alá.;)anya: tanulsz vagy gépezel ?
én: a netről kell megkeresni..
anya: ja,igen a facebookon sok dolog van a fizikáról.
:DTe hogy gondolod ezt? Én nagyon bonyolult és problémás csaj vagyok… meg hisztis, féltékeny, és lökött. De nagyon tudok szeretni, és ha valakit szeretek, azt örökké szeretem. Csak van, akinek nem elég, ami én vagyok… de ez van, magamnál nem tudok, és nem is akarok se több, se kevesebb lenni. Én így gondolom, innentől rád van bízva, hogy megéri-e...Srác: Istenem, csak egy kívánságom hadd legyen! Isten: Legyen, fiam! ---Srác: Atyám, építs nekem autópályát Budapest és Tokyo közé! --- Isten: Ez lehetetlen, gyermekem! Kizárt! Képtelenséget kérsz! Kívánj mást! --- Srác: Akkor azt kívánom, hogy értsem meg a nőket, Atyám! --- Isten: ...Hány sávos is legyen az az autópálya? ✔Anya: nem kéne tanulni holnapra?
én: ajj anya már megtanultam!!-.-
(dogaosztás karó)
anya: gratulálok!!!! nem megmondtam, hogy tanulj mára??
én: ..ezt nem ma írtuk
anya: de minden nap elugatom 100× h tanulj
én: lehet aznap elfelejtetted..
lol xPPjujj de jó esik a hóóó...de rohattul nem azért esik h megfürdessék a lányokat benne:$;)fogadatam a barátnőmmel ha összejön 500 lájk akkor annak a fiúnak aki tetszik neki megnyitja az msn ablakát és szónélkül felkéri camra ;) lájkold !!! :)Nem állj le vitatkozni az idiótákkal, mert ahoz le kell hogy szüllyedj az ő szintjüknre és azok ott legyőzenk a rutinjukkal!:DUtálom , mikor feljövök facebookra és van vagy 10 értesítésem . "... hozzászólt egy fénykép róladhez" és kb ez az összes ... +.+'Peti:te voltál Imi buliján?
Baby.: ja voltam, de elég szar volt...
Peti: áá sztem vicces volt, főleg mikor részeg csaj beesik a szobába: ma már szoptam, dugtam, szívtam; mit csináljak még?
Peti: szánalommal ránézek a ribancra, mondom neki: Hűsd már le magad!
Peti: 5 perc múlva haver a hűtőből húzta ki a fejét LOL:D
Peti: csak tudnám melyik csaj volt...
Baby: nem is hűtő volt hanem fagyasztó, és csak mert melegem volt. Seggfej!!!!!!
Csalódtam sokszor már és sok minden bántott..(8)
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki
egy zacskó szöget, hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe.
Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mit a szögeket beütni a kerítésbe.
Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába, Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie. Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben..
Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt: ?Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg mennyi lyuk van ezen a kerítésen. Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt.
Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen. Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad.
Mindegy hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad.
A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb.
A barátok nagyon ritka ékszerek, megnevettetnek és bátorítanak.
Ők mindig készek téged meghallgatni, mindannyiszor, amikor neked arra szükséged van, támogatnak, kitárják előtted a szívüket.
Mutasd meg a barátaidnak, mennyire is szereted őket.
Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem. ¦
Takács Nikolas: Leénekli....
Vastag Csaba: Lenézi....
Király L. Norbi: Letáncolja....
.... a lánykról a bugyit ˘˘˘ ddd
Nem értem a fiatalokat:12 évesen már minimum 20 kapcsolatuk volt, 14 évesen már 10-el le is feküdtek. Komolytalanul használják a szeretlek szót meg a kis apró ¦ szíveket miközben mások szívét apró darabokra törik ezáltal kiégést okoznak nem csak nekik, hanem saját maguknak. Megbízhatatlanok. Kimondják hogy "csak téged szeretlek" közben már a 3-ikkal csalja meg a párját. Mi értelme ennek az egésznek? Igaz hogy fiatal vagy, de ez még nem jelenti hogy őrültnek is kell lenned... Ha van 1 csöppnyi eszed végig gondolod hogyan éled le az előtted álló életedet.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98