【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Olyan jó érzés az, amikor kinézek az ablakon és látom ahogy esik a hó. -Ilyenkor arra gondolok milyen jó lenne most kint sétálni egy fiúval aki tényleg szeret. Csak sétálnánk a hóesésben kézen fogva. Fognék egy hógolyót és pajkos mosollyal az arcomon megdobnám. Erre ő visszadobna és felkapna az ölébe. Rám mosolyogna és megcsókolna. Csak állnánk egybeolvadva a hóesésben.-De aztán magamhoztérek és eszembe jut, hogy mennyit csalódtam a fiúkban. Leülök az ablak elé és nézem tovább ahogy repekdnek a hópelyhek. Várom, hogy megtaláljam az igaz szerelmet........ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...!nem bírom a matekot mert logika kell hozzá......nem bírom a tesit mert kifáraszt....nem bírom az irodalmat mert nem szeretek tanulni...nem bírom a fizikát mert hülye a tanár...nem bírom a kémiát mert uncsi....mondcsak ....egyáltalán van olyan amit bírsz????? hogyne :D téged :DGyűlölt csajozós dumák 1.: Hogy hogy egy ilyen szép lánynak nincs pasija? (Vááááááá)Azt akarod hogy a világ körülötted forogjon??? Hát akkor IGYÁÁÁÁÁL!!!!Ha boldog vagyok: facebook. Ha az érzelmek tombolnak bennem: facebook. Ha az életem romokban hever: facebook. Ha életem legjobb napját éltem át: facebook. Ha végre megtörtént amire vártam: facebook. Ha egyszerűen csak bolodg vagyok: facebook. Egyszóval: FACEBOOK FOREVER! :DA fiúk csak emberek..De a lányok fél istenek(Y)A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt. Ha szomorú, öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával. =) Adj neki virágot - ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el. Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod. :DTáncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene. Puszild meg a homlokát :)Nézz a szemébe & mosolyogj. :) Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű." T. szerkesztőség!

Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: " A szerelem nyílása." A megoldás 4 betü, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan!
A Megyés Püspök

A szerkesztőség válasza:

Tisztelt Püspök Úr!
Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban felszeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem " A szerelem nyílása", hanem " A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna.
Összesen 25445 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze két rossz megfejtés volt, az egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.

A szerk."Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Mi NEPTUN-unk, ki vagy a szerveren
Szenteltessék meg a te rendszergazdád
Jöjjön el a te kezdőlapod
Legyen meg a te ETR kódod
Miképp az államiaknak, úgy a költségtérítéseseknek is
Mindennapi kurzusainkat add meg nekünk ma
És bocsásd meg leterhelésünket,
Miképpen mi is megbocsájtjuk összeomlásaidat
És ne vígy minket a túlterhelt lapra
De szabadíts meg a várakozástól
Mert tied a nappali, az esti, a levelezős
Mindörökké... sikeres belépés

Légyszi, légyszi engedj be!!!!!!
Ha csak egyszer tudnám mit akarok... : |
miért van az hogy a kutya csak addig akarja le vadászni a kefét amíg a kezemben van???0
Miért változnak az idők? Miért kell az embernek felejtenie? Miért nem lehet minden emléket a szívemben őriznem? Miért halok meg úgy,hogy az akit világéletemben a legeslegjobban szerettem,még csak nem is ismert (U)
Az életben a legjobb dolgok láthatatlanok, épp ezért csukjuk be a szemünket amikor álmodunk vagy csókolózunk :D
¦++>=:*¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98