【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Annyira bírom hogy azoknak van a legnagyobb pofája akik bukásra állnak mindenből és röhögnek azon akik tudnak valamit.....Aztán majd 10év múlva ha összefutok velük a bevásárló központban amint címkézik az árut... na akkor én fogok röhögni..:) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Két pogácsa beszélget. "Képzeld, felvételiztem az egyetemre!" "És, felvettek?" "Hülye vagy? Bölcsészkarra mindenkit felvesznek!"Mit tanulhatsz meg a szüleidtől?
1.Megbecsülni mások munkáját "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel."
2.Vallást "Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"
3.Az időutazás alapjait "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
4.Logikát "Azért, mert én azt mondtam!"
5.Tornamutatványokat "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
6.Bőrön át táplálkozást "Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"
7.Türelmet és kitartást "Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"
8.Meteorológiát "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!""Jól vagy? – Igen. – Akkor miért könnyes a szemed? – Csak zavar a cigaretta füst. - Rá gondoltál? –Nem… - De szoktál még rágondolni? – Nem, már nagyon rég nem gondoltam rá. – Biztos? – Igen, teljes mértékben. – De attól még szereted… - Nem, nem szeretem. És hiányzik?- Ő már nem. – Akkor miért vagy szomorú? – Mert hiányzik. – Látod? Én megmondtam, hogy hiányzik. – Nem, ebben tévedsz. – De hát.. azt mondtad hiányzik. – IGEN,HIÁNYZIK.Ő HIÁNYZIK NEM PEDIG AZ,AKINEK MOST MUTATJA MAGÁT. – Ezt nem értem… - Nem baj… Nem is kell még most értened. Egyszer úgyis megérted."annyira.utálom amikor valaki megítél mielőtt megismerne.:$:N:{."A pénz nem boldogít, de jobb egy limuzinban bőgni, mint a villamoson."Ide a csokit, és senkinek nem esik bántódása! :) <3Ha 48 órán keresztül nem láttok Fészbukon akkor hívjátok ki a rendőröket és tegyetek ki LOST!- táblákat a képemmel! :D:P:)Utállak U-val, utállak T-vel utállak az utállak összes betűjével... -.-"Soron kívül kapjon Nobel díjat Mark Elliot Zuckerberg a facebook feltalálásáért!kinézek az ablakon és sírva fakadok... NYARAT akarok most!!!még mindig van pár IQmata.
aki ehhez azt írja: útálom..nem szeretem.. stb..
bazd tudol olvasni?-.-"
Pont így,pont most...
Neked a haw esik nekem meg a hó -.- :)
Ezt az sms-t küldd annak, akit szeretsz, gyűlölsz, kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te mért kaptad ;):)
hóóó *-* ¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98