【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo bevallom: a kemény külsőő alatt én is csak 1 szeretni való , jófej lány vagyok :) lájkold ha te is ilyen vagy :) BIGLIKE logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Lehetne már téli szünet(L)bakker már lassan 1 óra és nem csináltam semmit :/ xDImádom a KARÁCSONY hangulátát, a feldiszített utcákat, házakat, a sült gesztenye, forralt bor és fahéj illatát,,szeretem, ha nagy pelyhekben hull a hó , minden fehér , de legjobban az izgalmas, rejtélyekkel teli készülődést, hogy a szeretteimnek szívhez szóló meglepetést találjak kimondhatod, hogy stérber vagyok és nincs életem, de kettőnk közül én leszek az, aki a későbbiekben meg tud élni! ;D▄▀▄▀▄▀█▇▆▅▄▃▂♫PARTY TIME♫▂▃▄▅▆▇█▀▄▀▄▀▄[Jaaannnaaa] Gyere át!
[Spikee] Nincs az az isten...
[Jaaannnaaa] Veszünk sört!
[Spikee] Úton vagyok!
Nem kellenek a becenevek (édesem,csillagom stb.), nem kell msnen a hatmillió szív, nem kell facebookon alkalmazással kiírni, hogy mennyire szeretsz, meg hogy mennyire hiányzom csak annyi kell hogy nézz a szemembe és mond hogy: Szeretlek!
Emineem. *-* ¦¦
konnyen vigasztalnak olyanok akiknek van pasijuk es boldogok olyanok nem tudják átérezni h en mit erzek...:(((
ki a sz*rt érdekel, hogy ki esik ki a megasztárból meg az x-faktorból(RY)
Koterogye Vecaa éljen Csabaaaaa...:D¦
Látom lájk nagyhatalom lettünk: Hángöri-iz-ö-diszlájköri.
utálom mikor egy srác lila cuccban van +>
I¦Party
Nem bírom azt amikor kiírják a Spar reklám után , hogy A Mi Magyarországunk a mi Sparunk! De utánanéztem és rájöttem h a spar szó jelentése k*rva drága!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98