【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Kit érdekel a Team Edward vagy a Team Jacob? Én Dumbledore Seregében vagyok!!! :DDD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A legjobb amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rossz kedvűen, szépen, csúnyán, csinosan. Keresd meg aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartani.A facebook NEM szülőknek való!!!!!!!szeretem a havat,meg csodálatos is.. csak azt nem szeretem mikor elolvad:SMár megint egy új lájkolós oldal??? Sztem van már elég xDMikor kicsi voltam mindig megkostoltam a havat...és minden évben valami újra számítottam....:)A kaszás ( hmm <3 xD) elmegy a szőkenőért, bekopog hozzá, az kinyitja. Kaszás: -Érted jöttem. Szőke: -Értem? kaszás:-Érted Szőke: Nem értem .Baby Baby Ohh! Baby Baby Ohh - Mi van kisfiam, pornót nézel? -Igen, anya. - Akkor jó. Már azt hittem Justin Biebert hallgatsz!
Egyszer egy lany levelet kapot es oran olvasta de a tanar rajott es berakta a meltartojaba vagyis a bevagasaba es a tanar odament-Ferfikent soha nem engednem meg magamnak de tanarkent IGEN es kivette a levelet...Lany felalt es ezt mondta -Diak kent soha nem engednem meg magamnak de LANY kent igen es pofon csapta :)
néha már csak mikor fáj a hasam akkor megyek ki pisilni xd
hazaértem & megöleltem a radiátort... :D
Szeretem a Boglárka nevű ismerőseimet!¦
gyönyörű a összebaszott tetoválás az alkarodon te istentelen csicska! nyugodj meg bob marley is arcon hányna!
Hóban ébred, majd az ünnep, minden percben nevet ránk, tud-e bármi szebbet adni, mint a békés nagy világ? <3 Merry Christmas! :)))
Mi a menő abban hogy 12-13 évesen már f*szt szopjátok?Mi a menő abban hogy 12-13évesen már többszínű volt a hajatok mint a színskála összes színe?Mi a menő abban hogy 12-13évesen olyan képeket raksz fel amin a fél picsád kivan?Mi a menő abban hogy 12-13évesen azt hiszed tudod mi a divat és ezt mások tudtára is adod közben pedig 620km van közötted és a divat között. Gratulálok az agyi szintedhez kár h azzal nemvagy ennyire nagymenő:D
Fel lövök egy pofont azt alákergetlek..˘
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98