【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Esik a hó,ülök a kandalónál és nézem meleg teával/csokival a kezembe...:) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére. A nő felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni! - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban."Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő. . . Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken. . . "Mi a különbség a 8, a 18, és a 28 éves lányok között? - A 8 évest előbb lefektetik és utána jön a mese. - A 18 évesnek előbb jön a mese és utána fektetik le. - A 28 évesnél pedig már nincs mese.Családi veszekedés a Bronxban. Egy óvatlan pillanatban a feleség kést ragad, és levágja férje férfiasságát, majd azt kidobja a harmadik emeletről. Egy arra haladó gépkocsi szélvédőjére esik, majd pár pillanat múlva az aszfalton találja magát.
- Apu! Mi volt ez? - szól a kislány a vezetőhöz.
- Ez... egy... izé... egy cserebogár volt.
- És láttad mekkora fa*a volt?!Amikor velem van más a világ,
amikor nincs velem unalom az élet,
csak tudnám ő mit érez:S♥♥♥- Hányasra vizsgáztál?
- Kettesre.
- Miből?
- Kegyelemből. :""DA bolond ember eléggé logikus, csak az épelméjűek bírálata felületes.Emléket kértél és adok, de élni nem a képen, ha nem a szívedben akarok!!!!! :(Imádom, amikor haveromnak küldök egy vh-t, erre visszaküldi.-.-:DFáj a fejem. Érdekes, nekem a hasam szokott fájni mikor üres. ;)-Fáj a fejem..
-igyál pálinkát..
-izületi panaszokra tudsz valamit..?
-peersze..igyál pálinkát..
-sajog a hááátam...tudom,Pálinka!
Páálinka..fájdalmat csillapííít....generációk óta..;DDMosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál Amíg ti Rólam beszéltek,addig én hátradőlök és azt mondom'az annyááát van egy fanclubom!' Nézz Rám... most nézz magadra!És most mond meg édes:ki féltékeny kire?
A csengő a diákoknak szól, hogy felkeljenek óra végén...
Az IgAzSáG aZ hOgY sZeReTeM cSiLlApÍtHaTaTlAnUl SzErEtEm>+˘
Nem akarok elaludni mert minden ébredés után megint rájövök hogy nincs semmi jó ebben az életben....
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98