【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ♥ ‎"...kapcsolj ki mindent, fogjál egy papírt...írd le mit érzel csak ne használj radírt..." ♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni, de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig is akartál.sz*r volt a 2010es év..várom már a 2011-et xD- Mi az: pici, rózsaszín, szőrös állatka, amelyik négy számjegyből áll?
- Pink hód.Fa** kivan ezzel a "TUDOD HOGY TÉGED SOSEM TUDNÁLAK BÁNATNI" szöveggel...valami újatt is kitalálhatnátok fiúk...!a télben mi a jó? -hát a hógolyózás, a hó, a szánkózás, és a forrócsokiiii. * . * ♥♥♥ha megtetszik egy zene addig hallgatom amíg meg nem unom. : ''DA nők olyanok mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A férfiak nem akarnak felmászni értük mert félnek az eséstől és sérüléstől. Helyette, inkább a romlottakat válasszák amelyek a földön hevernek. Nem olyan jók, de könnyű megszerezni őket. Emiatt aztán a fa tetején az almák azt gondolják valami nincs rendben velük, nem kellenek senkinek, pedig igazából csodálatosak, csak ki kell várniuk azt a valakit aki lég bátor ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére.ha rámjön a tanulhatnék, beülök egy csendes sarokba... és megvárom míg elmúlik!egy bevásárlo központba egyszer ugy eldobnék egy narancsot vissza forditott sapkában és azt orditanám közbe hogy : PIKÁCSU TÉGED VÁLASZTALAK!!-Szeretlek!
-Mi..Mi..Mit mondtál?
-Sze-ret-lek!
-De te nem szerethetsz engem.
-És mért nem?
-Mert te bármilyen lányt megkaphatsz, szépet és jót.
-De nekem, te vagy a legszebb, és te vagy a legjobb! ♥Ilyen a világ.Már nem beszélhetünk a személyes találkozás varázsáról.Ha tetszeni akarok valakinek,nem megyek el új göncöt venni,nem csináltatok új frizurát,hanem frissítem a profilomat és ennyi˝:DTalálkozik az olasz és az ukrán maffiavezér. Kérdezi az olasz az ukránt:
- Van négyemeletes házad?
- Nincs!
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Ismét érdeklődik az olasz:
- Van fekete limuzinod?
- Nincs!
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Újabb kérdés:
- És van ujjnyi vastag arany nyakláncod?
- Nincs!
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat:
- A hat emeletből kettőt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le a láncot, mától én fogom hordani!A szemedbe hazudni olyan volt mint szívembe kést szúrni.
Imádom a Facebookot:
- Egy 10 éves kiscsaj feltölt egy pucsítós, félseggemkivanacsípőfarmerből-képet, és a 11 éves pasija kommentnek írja: sexy vagy baby...
- Ugyanez a 10 éves kislány csücsörítős, vastagon kifestett arcképénél a kommentek:
barátnője: juuuuuj, olyan gyönyörűű *.*
kiscsaj: köszcsy puszcsyyy nem is gyönyörű, mert te sokkal szebb vagy. én meg ronda. :))
barátnő: nemiiiiiis, mert te vagy a szebb ^^
...:P
xDDDD láájkold ha hülye vagy xDDD :P faszom bele xDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98