【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo szeretlek S-el szeretlek Z-vel szeretlek, a szeretlek összes betüjével : DD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Az igazi barát az, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül a sor, te szó nélkül mellé állsz! <3<3<3 Klujby. =]Soha ne engedd, hogy a legjobb barátod elhagyjon, és ami a legfontosabb. Senkinek se engedd, hogy megváltoztassa azt, ami igazán te vagy.✔a tegnap már történelem, a ma jelen , és a holnap adomány :)✩Nem cukor kell a teába hanem csillámpóni!A mosoly egy olyan görbe ami az életet egyenesbe hozza :)imádok télen hóesésben hatalmasakat esni.. és beégni mindenki elött. utána meg röhögni saját magamon.. :DDlehet h te szebb és csinosabb vagy mint én....deee...akkor mért nekem van barátom?:PVan 1 lány ... titokban figyeli h mi is történik a szerelmével...állítólag a fiú is szereti őt...de...a fiú becsületéhez ragaszkodva azt tetetti évek óta h a lányt csak barátjának vagy esetleg egy olcsó ribancnak tartja...a lány mikor megtudja hogy már tényleg alig marad esélye kétségbe esve várja h a fiú megmentse az akit igazán szeretett...de a fiú csak nézi hogy mi történik a lánnyal ....pedig méllyen legbelül megszakad a szíve...felkelés utána és lefekvés előtti cigi <3A női nem 4 csodája: 1, Nedvesnek lenni fürdés nélkül 2, Vérezni sérülés nélkül 3, Tejet adni fű zabálás nélkül 4, Hülyeséget beszélni kérdezés nélkül! By: Betyárköri
Peti:te voltál Imi buliján?
Baby.: ja voltam, de elég szar volt...
Peti: áá sztem vicces volt, főleg mikor részeg csaj beesik a szobába: ma már szoptam, dugtam, szívtam; mit csináljak még?
Peti: szánalommal ránézek a ribancra, mondom neki: Hűsd már le magad!
Peti: 5 perc múlva haver a hűtőből húzta ki a fejét LOL:D
Peti: csak tudnám melyik csaj volt...
Baby: nem is hűtő volt hanem fagyasztó, és csak mert melegem volt. Seggfej!!!!!!
- Ki az abszolult pofátlanság?
- Egy struccot megilyeszteni beton fölött...
Jézusom megállt az élet a facebookon :O ha neked is furcsa akkor LÁJKOLOD :D :O:O:O
A Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában ez áll: A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.

Na basszus..akkor nekem van már "pár" ilyen kapcsolatom :"D
-Szeretsz?
-Nem tudom
-Miért nem?
-Nem vagyok biztos
-Kételyek?
-Azok.
-Akkor mit érzel?
-Ez bonyolult.
Néha hiányzol,nem birom,ha nem vagy velem Szügségem van a jelenlétedre,még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek,mert félek. Megijedek töled,pedig nem bántasz. Néha tudnék veled akármeddig akárhova?csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem,nem jó,ha itt vagy vagy nézel,mert elvársz dolgokat. Lehet,hogy nem tudom megtenni. A szivem megszakad,ha mással látlak,de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok?néha,utálom ahogy kinézel. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet,olyat tettél,amiért másnak már nem jutna a bocsánatból. Néha ha rád gondolok sirok, néha nevetek,néha orditok,aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehet egyszerű,de nem?ez bonyolult.
-Akkor szeretsz?
-Azt hiszem?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98