【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ha éjszka felkelek mindig megnézem ,hogy mennyi időm van még aludni.(S)♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!♥Rátenni a radiátorra a ruháidat, hogy amikor felveszed, meleg legyen :)Mi a különbség az okos szőke nő és az UFÓ közt?
Ufót állítólag már láttak! :D"Nem mindig vagyok szép és nem mindig vagyok jó kedvű. Van, hogy valami nem sikerül és van hogy semmihez sincs kedvem. De ember vagyok, aki szeretné ha szeretnék, ha ő is szerethetne... és boldog lenne."¦
dd¦¦¦¦›››???˘˘˘Szeretlek téged mindennél jobban ,érted kicsi szívem szilánkokká robban,mikor le esett az első hó égett a szívem,úgy éreztem van egy személy kiért érdemes élnem ,annyit sírok hogyha belenézek a tócsába látom a szivárványt,
a szivárványban pedig benne ál a neve
a szívemben leszz neki örökké a helye
ha látnám még valaha lebicenteném fejem hogy ne lássa hogy sírok,
amikor elmegy melletem elkezdek zokogni és hangosan ordítok,
tiszta szívből szeretem,
egész életemben ien lányt kerestem,
annyira gyűlölöm a volt pasim mostani csaját.hülye ribanc :@
Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz.
Részegen olyan jó őszinték az emberek(LLLL):DDDD
-Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre? -Igen kislányom.-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van? -Nincs több Dr. House.
"Indulhat a játék édesem vagy befostál attol hogy nyerek? Szolj nyugodtan édes akkor nem picsázlak szarrá! na mivan édes most komolyan befostál? vagy csak szánalmas vagy és nincs merszed ellenem indulni? Már tudom hogy félsz a vereségtöl de a te szar játékod miatt lettem ilyen .ettöl függetlenül én lettem a nyertes ,alul maradtál vald be! "
Lájkold ha szeretsz a jó meleg házban facezni:D
*.**.*:$$$
kiesett az X-faktor nyertese
szép volt Veca
Lájk ha Ti is úgy gondoljátok, hogy Magyarországon olyan embereket neveznek "sztároknak" akik egy kalap sz*rt nem érnek.. Tisztelet az igen kevés kivételnek persze... :)
Kitettem egy matricát a hátsó ablakba: női vezető. És ha leparkolok valahol, akkor az utánam érkezők nagy tiszteletet tanúsítanak: a kocsim előtt és mögött legalább öt méternyi légüres teret hagynak. ¦¦ :)
Tanár:
-Van házid?
Gyerek:
-Még igen.
Tök gáz, nem nekik kéne párbajozni az xfaktorban hanem annak a patkányfejű rohadéknak!!!!!!!!!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98