【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ha éjszka felkelek mindig megnézem ,hogy mennyi időm van még aludni.(S)♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nincs matekkönyvem, nem vagyok kitűnő tanuló, és nem járok be az első órákra. A világ egyik legrosszabb és legnehezebb óráján szívok: fizikán. És rajtam kívül még több millióan értik, amikor azt mondom: kicsengetnek. A hírnevem megelőz az igazgatóiban. És nem örülök, ha a tanárok összekeverik a puskázást a csapatmunkával. Büszkén gondolok vissza a nyári szünetre és szeretem a kicsengetéseket, a téli és a nyári szünetet. Itt ülök a terem leghátsó sarkában.. Elalvásba mi vagyunk a császárok… és igenis nálunk élnek "legbolondabb" gyerekei.:$ MAGYAROSRSZÁG!! ÉN ÍGY SZERETLEK.♥Apja és a fia a 100. emeleten laknak. Elindulnak felfele a liftel a fiú megszólal: -Apa a ku.
A fiú apja kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Már a 10. emeletnél tartanak a fiú megint megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Haladnak-haladnak felfelé már a 30. emeletnél tartanak. A fiú szintén megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Minden 40. 50. 60. 70. 80. emeletnél elmondja a fiú ugyan azt...és a fiú apja szintén ugyan azt elkiabálja!!! 90. emeletnél megszólal a fiú: -DE APAAAAAAAA A KU. A fiú apja már mérgesen üvölti a fiának: -Fiam hányszor mondjam el, hogy ne beszélj csúnyán!?!?!?! Felérnek a 100. emeletre és a fiú kiborulva feleli apjának: -De apu a kulcsot a kocsiban hagytad......; ) FAIL!!! : DEgy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?Fészbúk, aki a neten vagy. Posztoltassék a te neved! Kommenteltessék
a te országod! Lájkoltassék a te akaratod! Amint a fészen, úgy a búkon
is! Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma! És bocsásd meg
diszlájkjainkat, miképpen mi is megbocsájtunk a nemlájkolóknak! És ne
vígy minket az iWiW-re, de szabadíts meg minket a MyVIP-től! Mert tiéd
a poszt, a komment és a lájk. Mindörökké. Lájkmen-Szeretlek!
-Mi..Mi..Mit mondtál?
-Sze-ret-lek!
-De te nem szerethetsz engem.
-És mért nem?
-Mert te bármilyen lányt megkaphatsz, szépet és jót.
-De nekem, te vagy a legszebb, és te vagy a legjobb! ♥Egy 11 éves fiú írt az anyukája vörös rúzzsával a fehér lepedőjére.A fiú kiment a konyhába és mondta az annyának :
- Anya rajzoltam a lepedődre a rúzsóddal.
Az anya ekkor a fiút elkezdte ütni , a fiú eszméletlen lett majd addig verte, hogy a szive is leállt.Próbálta újra éleszteni de sehogy sem sikerűlt neki.
Ekkor bement a szobába, hogy megnéze a fia mit írt a lepedőjére.
Ezt állt rajta :

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ANYA SZERETLEK.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ha nemtudsz úszni ne mássz fára mert jön egy busz és elüt a villamos (Y)Ha látod h foglalt a wc akkor miért kopogsz és kérdezed h foglalt?V.V. Szandika=Szánalom-.-"
Nemértem...Biztos beteg...Hogy lehet az hogy nem vesz észre engem?˘˘
Fogadok, hogyha egy Amerikai menedzser meghallgatná Janicsák Vecát, az egész világ elfelejtené két hét múlva ki is az a Katy Perry, Kesha, vagy Britney Spears, de az arra is esküdni merek, hogy Christina Augilera is nyugdíjba vonulhatna xD
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni.
"Mikor azt mondod "nem tudom,hogy mit érzek irántad" hazudsz...ezt jól tudom én is és jól tudod te is...mondd inkább azt,hogy nem érzel semmit,mert olyan nincs,hogy valaki ne tudja eldönteni az érzéseit...a képlet egyszerű vagy érzel valamit vagy nem érzel semmit..."
imádom, amikor felmegyek fészre és azt látom, hogy Facebook (72) -.-
"Nem érdemes sírni,
az igazi könny ritka.
Mosollyal szenvedni,
ez az élet titka."
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98