【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ha éjszka felkelek mindig megnézem ,hogy mennyi időm van még aludni.(S)♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Szánalmas a jogrendszer, hogy Geréb Ágnest bezárják, az alkoholista, drogos Stohl meg vezetheti azt a szánalmas, színvonalon aluli ValóVilágot...Nem tudhattad, hogy tudok róla. De sajnos így volt. Rájöttem, hogy soha egy percet sem érdemeltél meg az időmből..Öregember mesél az unokáinak:
- Tél volt, elmentünk a Pista bátyátokkal vadászni, lőttem is egy őzet, de túl nehéz volt, nem bírtam el, ezért kettévágtam, és az egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra...- de hozzák a nyugdíjat. az öregeber két perc múlva újrakezdi:
- Na hol is jártam?
- Hát hogy egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra!- kiáltja az egyik unoka.
- ja, igen. És csak nyaltam és nyaltam......:P :DVan aki okos és nem stérber! Ha nem tudod felfogni, akkor a hülye te vagy... ;)A szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.
Szőke nő nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak kifelé.
Mire az orvos:
- De hát az nem lehet, vetkőzzön le, hogy alaposabban megnézhessem.
Megvizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni és azt mondja:
- Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a "Csikita" banánról.
a nevem sp,lehet nem ismerős neked
a nevem sp lehet csak 2 betű neked
a nevem sp lehet a barátnőd szeret
srácok hé a szoba nem tőlem meleg :D
lány - maradsz estére?
fiú - nem tudok. máshoz megyek át.
lány - kihez?
fiú - a legszebb, legkülönlegesebb és legcsodálatosabb lányhoz a világon
lány - oh
*5 perc múlva*
lány - miért vagy még itt?
fiú - mondtam, hogy találkozok a legszebb, legkülönlegesebb és legcsodálatosabb lánnyal, nem? :)
dd˘˘0 myVIP : nanee , dd˘˘0 IWIW : hülyevagy ember , dd˘˘0 FaceBOOK : ahha ˘˘˘˘˘˘˘ I ¦ FaceBOOK
Már csak pár nap és TÉLI SZÜNET!!!*.*¦
>+>=fúúúúúj...
+++=fúúúúj...
>++=?
Lájkold te is ha nem bírod a melegeket!!!!
A szöke nő New Yorkba szeretne repülni el is megy a replülőtérre megveszia 2 osztályú jegyét felszál a gépre és leül egy első osztályú helyre mire a sztyuárdesz mondja neki h hölgyem ez nem a maga helye a szőke nő erre h Szöke vagyok, szép vagyok, new yorkba megyek ezt eljátszák 3x 4x a sztyuárdesz elmegy szol a kaptiánynak a másodpilóta közbeszol, hogy majd én elmegyek beszélek vele értek a szökék nyelvén lemegy a szökéhez és mondja h hölgyem önnek nem ide szól a jegye kérem mennyen át a 2 osztályra erre a szöke Szöke vagyok, szép vagyok, new yorkba megyek ezt eljátszák 3x 4x a másodpilóta visszamegy mondja h nem bir vele lemegy hozzá a kapitány mert neki szőke nő a felesége ért hozzájuk és mondja, hogy hölgyem kérem mennyen át a 2 osztályra nem ide szól a jegye Szöke vagyok, szép vagyok, new yorkba megyek erre a kapitány odahajol és a fülébe sug valamit a szőke nő azonnal felkapja a cuccait és fut a 2 osztályra a sztyuárdesz és a másodpilóta leszállás után kérdezik hogy mit mondott neki erre a kapitány elmondta nekik h azt sugta a szőkenő fülőbe, hogy az 1 osztály Los Angelesbe repül és csak a 2 osztály megy New Yorkb:P:D
Kiskoromban mindig mikor porszívóztak, akkor utánoztam a porszívó hangját! ˘˘
Google fordító angol --> angol: one hat when kate catch came. one hate bitch come
?Fáj a torkom..:S
?KELLETT NEKED HURKAZSÍRRAL GARGALIZÁLNOD!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98