【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Egyszer cselekedj rosszul és százszor meg bánod amit tettél :( logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Két alma beszélget:
-Bírs?
-Sőt, sejetlek.Te még nem ismersz igazán. Még nem láttad belőlem kijönni az állatot. Azt hiszed csak a szám jár. Még nem gyűlt össze bennem elég méreg. Ha majd összegyűlik, meglátod nem csak a szám járt, s akkor félhets igazán..kimondtad amit nem kellett volna. Ezt még egyszer megbánod. Mostantól nem én leszek a földön, hanem te. Belémrúgtál? Nyugodj meg vissza rúgom. Nagyobbat fogsz kapni, mint amit én kaptam tőled. Miért? Szimplán bosszúból.Mert sötétben, hóesésben sétálni,kézenfogva azzal akit szeretsz...a legszebb^^<3A facebook olyan, mint a kábítószer nem lehet leszokni róla!bakker már lassan 1 óra és nem csináltam semmit :/ xDMatek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35."Lehet kívül vidámnak láttok,
De belül a falat kaparva kiálltok.
Lehet azt hiszitek gondtalan vagyok,
De belül fáj minden egyes szavatok."Gyermekként álmodtam és azt hittem úgy lesz. Hittem az életben és nem fájt a szívem.- Honnan tudod, hogy ha valaki szomorú pedig mindig mosolyog?
- Csak egyszer nézz rá akkor mikor nem beszél senkivel, egyedül ücsörög egy padon rengeteg emberrel körbe véve. Ha mosolyog akkor valóban boldog de ha csak szomorúan bámul maga elé tudni fogod a szemébe nézve, hogy milyen magányos is valójában.Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Miközben Móricka az iskolában volt, anyukája vett egy hazugsággépet.
És az a hazugsággépbe bemondták a mondanivalójukat, akkor az a kimondta,
hogy igaz vagy nem. Ha igaz, akkor azt mondja, hogy
pipi, és ha nem igaz akkor azt mondja, hogy pí.
Amikor Móricka jön az iskolából, rögtön szól az anyukájának: - Én ma csak ötösöket hoztam az iskolából! - Pí.
Na jó, négyeseket! - Pí.
Na jó, hármasokat! - pí.
Na jó ketteseket! - pí.
Na jó egyeseket! - Pipi.
Az anyukája, szintén elkezdi:
Mikor én az iskolába jártam, csak ötösöket hoztam haza az iskolából. -pí.
Na jó, négyeseket! - pí
Na jó, hármasokat! - pí
Na jó ketteseket! - pí
Na jó egyeseket! - pipi
Az apukája bejön.
Én amikor az iskolába jártam... -pí
Apu te nem is jártál iskolába?-Édesaapám magafelé dől a fa. Most mit csináljak?
-PÁLINKÁÁÁÁT!Érintőképernyős telóó 4ever <3 :PElmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra.Megkértél,hogy ne rúgjak be, így nem ittam semmit. Büszke voltam, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu és a többiek gúnyolódtak is. Tudtam, hogy igazad volt Anyu és hogy Neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért és mindenki hazaindult. Ahogy az autóhoz léptem, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján-felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem Anyu s bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr frontálisan belémhajtott. Ahogy fekszem itt a járdán Anyu, hallom a rendőröket, hogy a másik sofőr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért fizetnie kell! Itt fekszem, haldoklom! ANYU, KÉRLEK, SIESS! Hogy történhet ez velem? Az életem kipukkan mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér Anyu, legtöbb az én vérem. Hallom, az orvos azt mondja, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani Anyu, esküszöm, tényleg NEM ittam. A többiek voltak, akik ittak. A másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én. Egyetlen különbség: ő volt az, aki részeg volt, én vagyok az, aki most meghal! MIÉRT isznak az emberek Anyu? Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belémjött, fel-alá szaladgál, én itt fekszem... és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu. És mondd meg APUnak, hogy legyen most bátor. Ha már a menyországban leszek Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya".
Valaki mondhatta volna neki, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki valaki, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt Anyu, nagyon félek. KÉRLEK, NE SÍRJ MIATTAM Anyu. Mindig ott voltál, mikor szükségem volt Rád! Mielőtt elmegyek, van egy kérdésem: NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?"
Juj de jó az új pulcsid!!!!!!
Nem új csak pervollal mossuk. xD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98