【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Amikor még az okozta a legnagyobb bajokat h milyen homokformát csináljunk vagy h melyik plüssállat vagy kisautó a kedvencünk...:) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A Tom és Jerry-be az asszonynak miért nem mutatják soha a fejét?:Oaz nem rizsa, hanem rizs basszus !!!!Női szavak…

Csak! <-- Ezt a szót a hölgyek a viták, érvelések és egyéb kommunikációk lezárására használják – ha elhangzik, nincs semmi teendőd, fogd be a szádat.

5 perc! <-- Ha már fel van öltözve, akkor fél órát jelent. Ha még nincs felöltözve, akkor másfél óra. Az „5 perc” egy esetben 3,5 percet jelent: ha 5 perc meccsnézést kaptál, mielőtt le kellene vinned a szemetet.

Semmi! <-- Ez a vihar előtti csend. Igazából „valamit” jelent, amiért te vagy a hibás. A „semmi”-vel kezdődő viták vége a „csak” szokott lenni.

Menj csak! <-- Ez nem engedély, ez fenyegetés. Ne menj.

Hangos sóhaj… <-- Bár nem szó, mégis ide tartozik. Jelentése: nőd meg van győződve arról, hogy te egy idióta vagy és csodálkozik, hogy bírja ki veled. Ha megkérdezed miért sóhajtott, akkor a válasz „Semmi!”, a többit lásd ott.

Rendben! <-- Ez az egyik legveszélyesebb kifejezés, amit nő férfinak mondhat. Azt jelenti, hogy még alaposan meg kell fontolnia, mikor és hogyan fizetsz majd meg azért, amit tenni szándékozol.

Köszönöm! <-- Valamit megköszön. Ne firtasd a dolgot, egyszerűen mondd azt, hogy „Szívesen”!Mielött kiírnék valamit elgonolkozok hogy úúú anya fenn van facebookon mégse írom ki:DMit kap a kis vidra ha kidugja a fejét a vízből?:) levegőőt...Lány: -Te nem is szerettél igazán ha ilyen hamar kiszerettél belőlem! Fiú: -Én szerettelek és kész voltam megtenni mindent de te komolytalan vagy! Na látod ezért van ez, mert értetlenkedsz meg a múltaddal jösz! Lány: - :( Akkor hagyjuk is! Fiú: -Igen és remélem aki hisz bennem és megkap majd jól pofán röhög azzal hogy LÚZER!!!!Csörög az óra, sötét van, hideg van, álmos vagy, szakad az eső. Minden stimmel ahhoz, hogy suliba indulj :Pz!MSN-en:
-Szertlek(L)
-?
-nem ide :D
-jah jó:D
magadban:de ide:$:(mondhatod, hogy stérber vagyok és nincs életem, de kettőnk közül én leszek az, aki a későbbiekben meg tud élni! ;DPistike mindig is komp szeretett volna lenni,de nemkomplett. :DHárom férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt ? mondja ? Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá .
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot?
"Minek ide tűz?Csak érezd hogy nem kell más,egy szó,az utolsó mi mindent felkavar.
Minek ide víz?A könnyek majd elmossák,már nem kell hogy megváltozz csak érts meg,csak fogadj el így...."d¦
++>=¦
Na még eggyet lájkolok es már megyek xD
igen is fontos a kinézet..:] Mert gondolom neked sem mindegy hogyha ráfosok a fejedre..:/
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98