【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Öregember mesél az unokáinak:
- Tél volt, elmentünk a Pista bátyátokkal vadászni, lőttem is egy őzet, de túl nehéz volt, nem bírtam el, ezért kettévágtam, és az egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra...- de hozzák a nyugdíjat. az öregeber két perc múlva újrakezdi:
- Na hol is jártam?
- Hát hogy egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra!- kiáltja az egyik unoka.
- ja, igen. És csak nyaltam és nyaltam......:P :D
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:DEgy bor hogy lehet száraz,ha folyékony? -.-"SZ I A = Szeretlek. Imádlak. Akarlak.
SZIASZIA = Szeretlek. Imádlak. Akarlak. Szeretnék. Izzadni. Alattad. ;))Szánalmas a jogrendszer, hogy Geréb Ágnest bezárják, az alkoholista, drogos Stohl meg vezetheti azt a szánalmas, színvonalon aluli ValóVilágot...Felesleges híú ábrándokkal törni magad. Inkább készülj fel a legrosszabbra ami megtörténhet veled az adott helyzetben, és ha buksz nem esel akkorát, de ha nyersz százor jobban fogod érezni magad."Imádom" azokat az öregasszonyokat, akik 200 méteres sprint után egy megálló erejéig felállítanak a buszon, mert kell a helyem, mondván neki fáj a lába.. De akkor ne rohanjon mint egy bolond, mert a következő járat 5 perc múlva megérkezik, és lehet, hogy több hely lesz rajta..Mi a legjobb a nagy hóban? Converse cipő bazz! :DDDDDDDDDdKét muffin beszélget a sütőben:-Itt de meleg van
-Jézusoom ez a muffin tud beszélni: DDDDDDDDDDDDDDAnnyira szerencsétlen ez a sok kitalált sztori, amit érzelmi beteg 13éves emo-s csajok irnak, csak hogy szerezzenek 2000 LIKE-ot... És valaki még mindig elhiszi, hogy meghalt a rákos lány motorbalesetben miután nem smsezett neki vissza a szerelme a harcmezőről mert eladta mobilját hogy megmentsen egy éhező tinilányt az öngyikosságtól amiért a barátja férrecsomagolta a bugyit amit az anyjának szánt.A puszi a csókhoz a csók a csókolozáshoz a csókólzás az öleléshez az ölelés a szeretkezéshez vezet. Kérsz egy puszit?;)
Ha túlzottan szeretsz valakit féltékeny leszel, mert nem akarod elveszíteni. Semmi köze ennek a bizalomhoz!
Fujj holnap suli..:S
vissza a vecát!! ¦¦d
non rossz az uj adatlap! -.-"
Akik tizenévesen örökké stresszelnek az iskola, tanárok szemétségei miatt.. :/
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98