【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ijjáááhh karácsony mingyá imádomimádomimádom Ahhhw <3 :$$$ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Isten teremtette a férfit, és látta, hogy szép... Isten teremtette a nőt, és csak annyit mondott: nem baj... majd kisminkeli magát!Akarod hallani ahogyan a Google Fordítója beatboxol? Másold be az alábbi sort a 'Németről Németre' fordításba, és klikk a kis hangszóróra: pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch hogyha tetszik LÁJK! (:☀imádom amikor este az utcai lámpák megvilágítják a hóesést : )Gondatlanságból elkövetett emberölelés :DA legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.
(Stephen King)Megpróbáltalak levegőne nézni,
de rájöttem ,hogy levegő nélkül ,
nem tudok élni!♥:):(:(:(Ez sokkal jobb: 1. Menj Google maps-re

2. Útvonalkeresés

3. Kiind.hely: Japan

Úticél: China

4. Olvasd el a 43.-dik utasítást
Az, hogy túlteszed magad rajta, nem jelenti azt, hogy
elfelejted, nem jelenti azt, hogy hűtlen leszel az érzéseidhez, csak annyit jelent, hogy tűrhető szintre csökkented a fájdalmad, egy olyan szintre, ami nem tesz tönkre..!
-Tudod, néha úgy érzem, mintha itt menne el az ablakom előtt..
-Tényleg, az ott nem ő??
:DD
Msn-en bírom :D -.-'
Én: 'Szia'
Ő: Szia
Én:Mizu?
Ő:Semmi
Ő:Veled?
Én:Semmi
És nem ir egyikőnk se -.-'
Ahova én járok suliba, sajna mindig meg kell csinálni a házit, mert mindig ellenőrizzük >.<
Ha mégsem, akkor a mellettem ülő úgyis megmond ˘?
A Pervolos reklámban mindig azon akadnak ki, hogy az az ing új-e vagy nem. Az én kérdésem: HONNAN A FASZBÓL VESZI ELŐ A SZÍNHÁZBAN A MOSÓPORT MAGA MELLŐL A CSAJ?
Tegnapi X-faktor:-Ö.Nóra :-Balázs te sokszor voltál házibuliban? Balázs:- hát én se voltam sose házibuliban...valahogy úgyvagyok vele mint kiszel tünde a továbbtanulással...kimaradt az életemből XD űűberlájk:D
honnét tudjuk hogy meghalt egy legenda ??:O
jön a következő megasztár ! mivel legenda csak egy van ! :D
annyira bírom hogy néha a szép lányok mondják magurkról hogy csúnya vagyok a seggrondák meg hogy milyen szép -.-
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98