【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Bárcsak akkor ne lenne tanár mikor dogát kell irni :D logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!FIÚ: lenne valami amit megszeretnél változtatni rajtam? LÁNY: nem, dehogyis! én így szeretlek, ahogy vagy!.....és te szeretnél megváltoztatni valamit rajtam? FIÚ: hát..lenne valami........ LÁNY:(döbbenten) na és mi lenne az?:O FIÚ: a vezetékneved... :)Ha éjfélig nem érek haza akor már csak holnap megyek xĐ*.*Esik a hó *.* ♥♥Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján,a hülye semmibőlA következő 3 percben gondolhatsz bármire egy pingvinen kívül. Ha összejön, nyersz egy pingvint!a készülő pizza illata... :)A "tanulni" az egy olyan ige, amely vonza maga után a "kellene" szót.bentröl imádom a hawat*-*♥ de hamár kikell mennem meghalok utálom"-.-(N)Ti kibeszéltek a hátam mögött, de én erre csak annyit mondod: wáóóó van egy rajongói klubbom ;) :Dkeresztes ildi baszom azt a bohoc fejed annyit értessz ehhez mint terézanya a földműveléshez!!
Király L. Norbit a döntőbe!!!!!<3<3
"Itt egy fontos tanács Billy bácsitól; ne vegyetek drogot.....legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen.!":D
Ha kipusztulnak a férfiak, akkor egy hétig iszunk, aztán megtanítunk beszélni egy másik állatot
...
Úgy örülnék annak ha ezeket a "lájkokat" valaki leellenőrizné, mert egyszerűen szörnyű látni, hogy mennyire nem tudnak írni az emberek! Lájkold te is ha egyetértesz vele!
utálom az olyan pasit aki egyszerre 1000 csajjal kavar azt még ő hisztizik, neki ál feljebb tagadja mikor már a csajok is megmondják.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98