【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Én aztmondom....IGYUNK AMÍG LÁTUNK! :DD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Szoktál néha egy képet nézegetni magadról, és meglátni egy idegent a háttérben? Elgondolkoztál már, vajon hány idegennek vannak képei rólad? Más emberek életének mennyi pillanatának lettünk részesei? Csak gondolj bele. Lehet, hogy valaki életének fontos része vagy, úgy, hogy nem is tudsz róla!Reggel kelni kéne..na még 10 perc..még csak 45 van..na még 5..még csak 50..
'nincs kedvem felkelni álmos vagyok és ki nem szarja le az iskolát!' hopsz..elkéstem.;)Bírom amikor belájkolsz valamit,közben pedig pont rólad szól,hiszen teis ugyan azt csinálod -.-"" Vedd már észre magad;)Emlékezz rám mikor fúj a szél, Emlékezz mikor minden véget ér Nézz rám, fogd meg a kezem Szorítsd meg bátran míg lehunyom a szemem Emlékezz mennyire szerettél Mennyire fájt mikor elmentél Nézz rám, fogd meg a kezem Szorítsd meg bátran míg lehunyom a szemem.másnap reggel nem szeretek tükörbe nézni..:DDDannyira elegem van abbol, h mindig csak várok rád, de mikor végre megjelensz , és átölelsz elszáll minden harag, és ugy érzem, h soha nem tudlak elengedni, és csak az enyém vagy :) ❤❤❤❤❤azzal tudnak a legjoban felhuzni, ha elkezdenek nyugtatgatni...Az oldal nem a Facebook tulajdona, a hasonlóság csupán a véletlen műve. :) <-- eez szöveg. :D-Kedves szülő! Fia ma az órán szőlőt evett.
-T. tanár! Október van, mit egyen a gyerek, banánt?!
jaj de szörnyű fanyarú kibírhatatlan sorsod van hogy nem talál rád a szerelem 11 évesen :DD
Kedves Mikulás! Tavaly egy csomó ajándékot nem kaptam meg azok közül, amit kértem. Azért mert nincs konkurenciája még nem kellene elkényelmesednie.
Ha te is rákattintasz ez lesz a top1 "lájk"
születésnap október 4.-én forever!!!! ;)
Ha valaki beír ide valamit, akkor tegye már meg azt a szívességet, hogy helyesen írja le. Gondolom mindenki járt iskolába:@
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98