【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Annyira bírom mikor anyámmal vitázok és feladva azt mondom JÓ !
erre a válasz : DE NEM JÓ ! ... most komolyan ... erre mégis mi a fenét mondjak ? :D ÉN VISSZA AKAROK SZÓLNI ! xD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Két ember gyalogolt a forró sivatagban . Összevitatkoztak. Erre az egyik pofonvágta a másikat.
Aki kapta a pofont , homokba írta: " Ma a legjobb barátom lekevert egyet! "
Továbbmenve, találtak egy oázist és egy kis tóba bementek fürdeni.Aki a pofont kapta nem volt jó úszó és elkezdett fuldoklani.A másik azonnal kimentette.
Akkor az kõbe véste: " Ma a legjobb barátom megmentette az életem."
Miért tette ezeket?
Ha valaki megbánt, a homokba írdd, hogy könnyen elfújja a szél. Ha jót tesz veled valaki, azt vésdd kõbe , hogy soha ne törölhesse el semmi.!
Tanuld meg sérelmeidet homokba írni, jószerencsédet kõbevésni!
Azt mondják: Egy különleges emberrel találkozni, akit tisztelsz egy pillanat mûve. Megszeretni elég egy nap, elfelejteni kevés egy élet!
Engem sok csodálatos ember megtisztelt barátságával, tekintsétek úgy , mintha létezéseteket kõbe véstem volna.♥imádom a telet.♥
mikor ropog a hó a talpad alatt és a suliban alig várod hogy kimenyj hógojózni,és amikor belépsz a meleg otthonodba,mikor be van gyújtva a kandalló,amikor hóangyalt csinálsz vagy szánkózol.♥:$"Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el." (Paulo Coelho)♥Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Bárcsak akkor ne lenne tanár mikor dogát kell irni :Dha nemtudsz úszni ne mássz fára mert jön egy busz és elüt a villamos (Y)[nefelejs 02] korod?
[szomoru_fiú0111] 18
[nefelejs 02] honnan?
[szomoru_fiú0111] 0tól számítva
Amikor azt mondjuk, hogy nem akarunk beszélni valamiről, az azt jelenti, hogy nagyon el akarjuk mondani valakinek, csak nem akarunk sebezhetőek lenni.
Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz.
Nemtudom..nemtudom..nemtudoom..(Y) :D
Lájkold ha úgy gondolod, hogy a Veca kurvára megérdemelte,hogy haza ment, mert bénább mint a Norbi! <3
-Szeretsz?
-Nem tudom
-Miért nem?
-Nem vagyok biztos
-Kételyek?
-Azok.
-Akkor mit érzel?
-Ez bonyolult.
Néha hiányzol,nem birom,ha nem vagy velem Szügségem van a jelenlétedre,még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek,mert félek. Megijedek töled,pedig nem bántasz. Néha tudnék veled akármeddig akárhova?csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem,nem jó,ha itt vagy vagy nézel,mert elvársz dolgokat. Lehet,hogy nem tudom megtenni. A szivem megszakad,ha mással látlak,de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok?néha,utálom ahogy kinézel. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet,olyat tettél,amiért másnak már nem jutna a bocsánatból. Néha ha rád gondolok sirok, néha nevetek,néha orditok,aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehet egyszerű,de nem?ez bonyolult.
-Akkor szeretsz?
-Azt hiszem?
hóóó *-* ¦
Mi a különbség és a bálna között?
Vannak azok a pillanatok, amikor már annyira csordultig vagy mindennel... annyira nem érzed a fájdalmat, a hiányt, a csalódást... sőt, már az ürességet sem érzed... Vannak azok a pillanatok, amikor már csak nevetni tudsz. Nevetni a jón, a rosszan, nevetni azon, hogy mennyire pocsék is minden...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98