【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Annyira bírom mikor anyámmal vitázok és feladva azt mondom JÓ !
erre a válasz : DE NEM JÓ ! ... most komolyan ... erre mégis mi a fenét mondjak ? :D ÉN VISSZA AKAROK SZÓLNI ! xD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Srác: Istenem, csak egy kívánságom hadd legyen! Isten: Legyen, fiam! ---Srác: Atyám, építs nekem autópályát Budapest és Tokyo közé! --- Isten: Ez lehetetlen, gyermekem! Kizárt! Képtelenséget kérsz! Kívánj mást! --- Srác: Akkor azt kívánom, hogy értsem meg a nőket, Atyám! --- Isten: ...Hány sávos is legyen az az autópálya? ✔Soha ne engedd, hogy a legjobb barátod elhagyjon, és ami a legfontosabb. Senkinek se engedd, hogy megváltoztassa azt, ami igazán te vagy.✔Csak lenne már megint nyár!!!☀Egy dolog közös volt bennünk: én szerettem Őt, és Ő is szerette magát. :DLájkold ha wárod a Szilvesztert! :)éés van facebook a telefonomon is : DDLegrosszabb ha úgy kell elsétálnod valaki mellett, mintha soha nem játszott volna fontos szerepet az életedben, holott régen órákig beszélgettetek telefonon, s most még csak egymás szemébe sem tudtok nézni, de a legjobban az töri össze a szíved, hogy észre kell venned, a jó dolgok megváltoznak, és te semmit sem tudsz ez ellen tenni.Szőke nő nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak kifelé.
Mire az orvos:
- De hát az nem lehet, vetkőzzön le, hogy alaposabban megnézhessem.
Megvizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni és azt mondja:
- Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a "Csikita" banánról.
Kiszúrom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz amerre látsz!
- Te hogy gondolod ezt? Én nagyon bonyolult és problémás csaj vagyok?meg hisztis, féltékeny, és lökött. De nagyon tudok szeretni, és ha valakit szeretek, azt örökké szeretem. Csak van,akinek nem elég, ami én vagyok? de ez van, magamnál nem tudok, és nem is akarok se több, se kevesebb lenni. Én így gondolom, innentől rád van bízva, hogy megéri-e..
- Bonyolult? megfejtelek. Problémás? megoldjuk majd együtt. Hisztis? felvidítalak! Féltékeny? rám nem kell.. Lökött? sose árt. Tudsz szeretni? legjobb. És sokáig? akkor még jobb! Nem vagy elég? nekem totálisan elég vagy és nem kell több mert te megadsz mindent! Rám van bízva? akkor összejövünk előbb utóbb... megteszi ez egy válasznak?
Aki gusztustalanak tarja a Kati nevü drogot ;) Fölleg másnap ;) :D
12éves lány adatlapján: engem nem megismerni kell, hanem kipróbálni. grat anyucidnak -__-
Nem mindegy, hogy playmobil, vagy playboyXD.
faszom bele a buzi T-Mobil-ba és az összes alvállalataiba... -.-"
Inni csak mértéktartóan lehet. Mérték a vödör, tartó az asztal. By: Betyárköri
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98