【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Eddig nem tuttam mi hiányzott az életemből de mostmár tudom h te voltál az!
Szeretelk kincsem <3
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Megpróbálni elfelejteni valakit, akit szeretsz, olyan, mintha megpróbálnál emlékezni valakire, akit soha sem ismertél.akik imádják ha egy pasi jól bánik a gitárral <3szeretem utazás közben maxra feltenni a zenét és csak nézni ki az ablakon :)Nézz az égre, a legszebb fényre , láss egy álmot , harcolj érte !♥♥♥♥Nem vagyok féltékeny típus, csak éppen nem tudom elviselni ha hozzányúlnak ahhoz, ami az enyém.;):)Útálom hogy ha végig megyek az utcán télen legalább 20 Mikulással találkozik amikor Mikulás csak egy van!Ó bazmeg megint nem csináltam házit!-.- -Szard má le úgyis 2hete azt mondod hogy kész van csak otthon...nem mindegy?XDXDUtálom azokat a pasikat akik értetlenek és nem értik a NEM szót. Aztán mi vagyunk a rosszak,ha bunkonak kell lennünk azért,hogy észre vegyék magukat.(N)Állandóan halljuk "a szabályokat" a férfiak részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont PONTOSAN 1-től növekszik felfelé, mert mi tudunk számolni!

‎1. Tanuld meg használni a WC ülőkét!!! Ha felhajtod, hajtsd is vissza le a tetejével együtt! De még jobb lenne ha megtanulnál ülve pisilni, mert akkor nem fröcskölnél össze mindent (mert ugye a WC-t is mi takarítjuk)

2. Vasárnap = ne legyen... már semmi dolgod, mert végre egy nap amit együtt tölthetünk…bármivel ;) !

3. A vásárlás jót tesz! Ha hagysz minket vásárolni, akkor mi elégedettek és boldogak leszünk és mindent megteszünk amit csak szeretnél!

4. A sírás zsarolás. Na és akkor mi van? A nők gyengék és sírnak, hogy elérjék amit akarnak! Ezért vagytok TI a férfiak……

5. Mi nők nem mondjuk ki, hanem utalgatunk! Ha kimondanánk követelőzők, telhetetlenek, pénzéhesek stb lennénk a szemetekben! Erőltesd meg magad, légy kreatív és találd ki!!!

6. Talán!!!

7. Ha nem vagy hajlandó meghallgatni a nyűgjeimet, akkor minket sem érdekel, hogy épp kanos vagy!

8. Ha fáj a fejünk, legyél kedves……hidd el, elmúlik gyorsan ;)

9. Bárki akivel előtted lefeküdtünk, nem számít! Sem a mennyiség, sem a minőség! Gyakorlat teszi a mestert ;)

10. Legyél néha kreatív és romantikus! (csakhogy nekünk meg ne fájjon a fejünk)

11. A kövér nők soha nem kérdezik meg, hogy kövérek-e….tudják! Mi azért kérdezzük meg, mert már ezer éve nem mondtad,hogy milyen csini vagyok!

12. Beszélj érthetően és légy egyértelmű! Nem kell okot adni rá, hogy elkezdjünk kombinálni!

13. Mi nők, is meg tudnánk csinálni sok mindent, de akkor mi hasznotok lenne? Mi tudjuk hogy kell, de meghagyjuk nektek a sikerélményt !

14. Nem beszélgetünk reklám alatt, azok minket érdekelnek!

15. Kolombusz Kristóf feltaláló volt, és földrészeket fedezett fel…….iránytűje neki is volt!

16. Ha viszket? Jólvan, vakard meg, nade, diszkréten már légy szíves!

17. Sohasem lehet elég ruhám!!!!

18. Sohasem lehet elég cipőm!!!

19. Az étkező, konyha nem állatkert és nem WC! Ha büfizned, vagy pukiznod kell, menj arrébb……..Én sem vagyok rá kíváncsi!!! És légyszi, a takaró alá se!!!!! Ha disznóval akarok együtt élni, veszek egy malacot!

20. Köszi, hogy elolvastad! Igen, tudom hogy igazam van!Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot.
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
Erre a csaj: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött.
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni. miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: úúú igen?
Jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt.

Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!
Időpont: 2009. április 19. délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Látod,hogy Ő feljön msn-re és annyira szar amikor ráköszönsz,visszaköszön, nem ír egy csomó ideig, ésaztán kilép : /
Ha mindenki utálja Szíj Melindát,akkor ki a faszom szavaz rá mindig?!.
Figyeltelek, ahogy ma reggel felkeltél. Reméltem, hogy beszélgetsz majd velem, még ha csak néhány szót is: megkérdeznéd a véleményemet, vagy megköszönnéd azokat a jó dolgokat, amelyek a napokban történtek veled. De észrevettem, hogy nagyon elfoglalt voltál.
Megint vártam, amikor föl-alá szaladgáltál a házban és készülődtél. Túlságosan lekötött az, hogy milyen ruhát vegyél fel. Tudtam, hogy lenne pár perced, hogy megállj egy pillanatra és köszönj, de te túl elfoglalt voltál.
Egyszer egy ideig tétlenül várakoztál, 15 percig dologtalanul üldögéltél. Aztán láttam, hogy talpra ugrasz, és már azt hittem, beszélgetni akarsz velem. De végül a telefon után nyúltál, és felhívtad egy barátodat, hogy megtárgyaljátok a legújabb pletykákat.
Egész nap türelmesen néztelek. Azt hiszem, a sok elfoglaltságod miatt nem értél rá, hogy bármit is megossz velem. Sokkal több dolgod volt annál, mintsem hogy szakítani tudtál volna rám egy kis időt.
Észrevettem, hogy ebéd előtt körülnéztél. Talán kínosnak érezted, hogy hozzám szólj, ezért nem hajtottad meg a fejed. Viszont megláttad, hogy 3-4 asztallal arrébb néhány barátod köszönetet mondott, mielőtt nekiláttak volna az étkezésnek, de te mégsem tetted ezt. Nem baj!
Amikor hazamentél, úgy tűnt, hogy otthon is sok dolgod van. Miután néhányat elvégeztél közülük, bekapcsoltad a tévét. Nem tudom, hogy te szereted-e a tévét, vagy sem, mert nem sok lényeges dolog történik ott. Ennek ellenére sok időt eltöltesz a készülék előtt, nap mint nap, holott nem gondolsz közben semmire, miközben csak bámulod a képernyőt.
Ismét türelmesen vártam, míg tévézés közben megvacsoráztál. Ez alkalommal sem szóltál hozzám.
Lefekvéskor úgy láttam, hogy már túl fáradt voltál. Jó éjt kívántál a családodnak, majd bezuhantál az ágyba és pillanatok alatt el is elaludtál. Nem baj!
Talán még észre sem vetted, hogy én mindig ott vagyok melletted. Türelmesebb vagyok, mint gondolnád. Még van idő, és remélem, hogy egyszer majd fogsz velem beszélgetni.
Szeretnélek megtanítani arra, hogy légy türelmes másokkal. Nagyon szeretlek téged, és minden nap várok egy fejbólintásra, egy imára, vagy a szíved mélyéről feltörő hálaadásra. Nagyon nehéz egyoldalúan beszélgetni veled.
Nos, amikor te másnap ismét felkelsz, én újra várni fogok rád a szeretettemmel. Remélem, az új nap során szánsz rám egy kevés időt.
Szerető barátod: Jézus
Kérlek ne mondd,hogy lusta voltál
csak egy kicsit őrültebb vagy a megszokottnál :Dd
Mindig minden körülmények közt ?
Mindig minden körülmények közt ?
Mindig minden körülmények közt ?
Mindig minden körülmények közt ?
Mindig minden körülmények közt ?
Mindig minden körülmények közt ?
XDXDXDXDXD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98