【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Nincs csúnya nő csak érdekes!! logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Míg kicsi a lány szereti a babát. A fiú a lovas katonát. Mire felnőnek megfordul a világ: A fiú szereti a babát. A lány a lovas katonát. :)♥Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Aki szeret enni.... bármennyi mennyiséget, hízlaó vagy nemhízlaló tökmindegy.... és megsem látszik rajta!!!:DD:PVan 1 lány ... titokban figyeli h mi is történik a szerelmével...állítólag a fiú is szereti őt...de...a fiú becsületéhez ragaszkodva azt tetetti évek óta h a lányt csak barátjának vagy esetleg egy olcsó ribancnak tartja...a lány mikor megtudja hogy már tényleg alig marad esélye kétségbe esve várja h a fiú megmentse az akit igazán szeretett...de a fiú csak nézi hogy mi történik a lánnyal ....pedig méllyen legbelül megszakad a szíve...
❤♥Ha nem tanulsz a hibáidból, fölösleges őket elkövetned!Tüntessünk lájkolással azért, hogy ne csak a 30asok tudjanak telóról facebookozni! :DHogy mit csinálsz most? Én tudom. Épp lájkolós szövegeket olvasgatsz, totál belemerülve a kockulásba:D most elmosolyodtál:D kíváncsian várod mi lesz a folytatás.. megint mosoly:D most kicsit nézz körbe, és vedd tudomásul, hogy mennyi idő telt el, és már megint mennyi időt elcsesztél fészbúkozással:D most pedig szállj ki... most azt gondolod "hülye leszek" és inkább maradsz:D most pedig lájkolod ezt :)Ha minden rendben van, ne aggódj, el fog múlni ×DLány:pofánváglak!Fiú:ne idegeskedj csak nyugodj meg!Lány:te én halál nyugodtan is pofán tudlak vágni.:DBuliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)A rengeteg emberből, akivel eddig találkoztam, te vagy az egyetlen, aki miatt ilyen idióta szívecskéket rajzolok a papírjaimra...Magázva, vagy tegezve?
- mert egyáltalán nem mindegy.

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová,
14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy
kiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és
bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a
feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött
dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a
kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből.
Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül
és visszajött dolgozni.

Ez a magyar nyelv! :D XDKisgyerek sír a húsbolt előtt.Odamegy hozzá egy férfi és kérdi:
-Mért sírsz,kisfiú?
-Mert nem emlékszem,hogy anyukám mit mondott:Csabikám,vegyél egy kiló gyulait,vagy Gyulám,vegyél egy kiló csabait.
-És hogy hívnak?
-Zolika. xDDD
Lájkold ha utálod a dohányzó embereket!!!!!!
... akár egy hercegnő... a palota legfelső emeletén , egy csodaszép szobában , egy baldachinos ágyban , egy kristályokkal kirakott koronával a fején, egy aranykeretes tükörben nézte magát , üres tekintettel..
Méz illatú parfümje illata keringett a levegőben , eper ízű szájfénnyel a száján , a rózsaszín falak között.
A királylánoys óra éjfélt ütöt. Ebben a pillanatban felállt, és elindult a terasz felé , otthagyott az ágyán egy cetlit : .sosem szerettetek igazán.. akkor döbbent csak rá igazán,hogy teljesen egyedül van, amikor senki nem állította meg. 0:10 perc, a halál ideje. Méz illatú parfümje illata még érezhető volt..csak ez maradt a hercegnőből... majd az illat eltűnt .. az aranykeretes tükör betört.. és a korona a földre hullt... (U)

Honey B *
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98