【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ki kellett volna nyitni a szemed, és meglátni, hogy bolondultam érted.♥♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Akarod hallani ahogyan a Google Fordítója beatboxol? Másold be az alábbi sort a 'Németről Németre' fordításba, és klikk a kis hangszóróra: pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch hogyha tetszik LÁJK! (:Lájkolja aki imád télen hóesésben sétálni amikor kivan világitva minden.♥A fiú megbeszéli a lánnyal hogy este 8-ra átmegy hozzá és eggyütt elmennek valahova. A lány egész délután készülödik a nagy találkozásra, majd felhívja 3/4 8-kor a fiút hogy már várja hogy ideérjen :) erre a fiú- sajnálom valami közbe jött és lekell mondanunk a találkozást. A lány lecsapja a telefont és mérgébe összekócolja a haját elkeni a sminkjét, beugrik az ágyába és összegyürődött ruhájába duzzog. Erre halja hogy az ablakban kopog valaki , kinéz és ott látja a fiút aki virággal a kezében mosolyog a lányra és ezt mondja: -Csak meg akartalak lepni drága :)Lájkold ha várod A NYÁRAT!!!:)Hideg a reggel,
Százezer ember
Lehajtott fejjel
Most is hosszú útra kel.

Hiába érzem,
Hogy ma köztük vagy éppen,
Az arcokat nézem,
Hogy különbözni melyik mer...-szia kivagy? -szia, XY vagyok :DD -képet küldesz? -takarodj fel fészbúkra azt lesd meg ;) -ő okéé, de nekem nincs :O :S -baaaaaazdmeg, melyik bolygóról jöttél ? :OOOOO :@Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza:
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te k*csög!!!
Egy 10 éves kisfiú este odasétál az anyukájához, ás egy cetlit nyújt át neki: Anya, kérem a fizetségem amiért vigyáztam a kishugomra 2 óráig-700FT,kutyát sétáltattam-800FT,kivittem a szemetet-600FT,hoztam 2 négyest és egy ötöst-1300FT,segítettem a torta sütésben-1000FT. Az anyuka nyugalmasan veszi ki a cetlit a kisgyerek kezéből, és ezt írja rá: Kérem a fizetségem azért mert;9 hónapig a hasamba hordoztalak-0FT,mert éjszakánként nem tudtam a rúgásaidtól aludni-0FT,mert 8 óra hosznyit szültelek-0FT,mert mindennap felruházlak,iskolába viszlek,megetetlek-0FT. A kisfiú könnyes szemekkel néz a papírra,majd ráírja: FIZETVE!
De idegesít mikor izélnek nekem msn-en, hogy: sietek, mennem kell sziapussz.. És tíz perc múlva ott látom Facebook chat-en -.-
God a kecske XD
Szeretlek, mindörökké-ámen¦
Szerelem az életem, Szex a játékom. Éldd az életem, játsszd a játékom. :P¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Mire gondolsz épp?Amikor azt mondjuk, hogy nem akarunk beszélni valamiről, az azt jelenti, hogy nagyon el akarjuk mondani valakinek, csak nem akarunk sebezhetőek lenni.
Egy félénkebb férfi elmegy egy bárba, és ott kiszúr egy gyönyörű nőt.
(Őzbőr kabát, finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, vállig érő mézszőke haj, igéző zöld szemek.)
Miután hosszan gyüjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megkérdezi:
- Hmmm, nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit??
Mire a nő, teljes hangerővel:
- NEM AKAROK VELED B@SZNI! KOPJ LE!!
Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyű zavarban visszasündörög a bárpulthoz.
Eltelik néhány perc, amikor a nő föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól:
- Sajnálom, ami az előbb történt. Bocsásson meg, kérem! Én egy pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarbaejtő helyzetekben!?
Mire a férfi felordít torkaszakadtából:
- ÖTSZÁZ DOLLÁRT EGY SZOPÁSÉRT TE RIBANC?!
Az miért van, hogy ha olyan lánnyal beszélgetsz, aki tetszik, nem tudod, hogy mit mondj, de ha egy olyannal, aki nem tetszik minden jó poén eszedbe jut és nem beszélsz se dadogva se hadarva?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98