【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Msnenen mindig vissza pofázok az autoüzenetnek :$$:D logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Délelőtt iskola, délután facebook, este alvás. Mégis , hogy lenne időm tanulni ??? :DA mosoly egy olyan görbe ami az életet egyenesbe hozza :)szeretem a havat,meg csodálatos is.. csak azt nem szeretem mikor elolvad:SHa azt mondom fázom, biztos lehetsz benne, hogy az ölelésedre vágyom!!:)A szerelem szép és jó,
De néha nagyon fájó.
A szerelemről nem tehetsz,
A szerelem csak jön és megy.

A szerelem boldogít
És vidámmá tesz,
De van hogy szomorít
És könnyeket erseszt...:)By:NóriiUtálom, mikor valaki msn-en fél órig gépel, látom, aztán kitörli, és berak egy smilet... -.-régen mindig vártam a karácsonyt .. elbujtam szobámba és ha megszolalt a csengő előjöttem. mamegmár a szilvesztert várom és másnap bujok el az emberek elől :$ :DFél éven belül olyan is lesz hogy fészbuk elvonó:
-Tsá Peti nem jössz inni délután?:D
-Áááá nemtudok megyek fész elvonóra:S
xD"Why... so... serious?"Volt egyszer egy lány aki aznap szakított a barátjával. Teljesen ki volt akadva, ezért nem is tudott aludni. Mivel pár hete olyasmit írtak körüzenetként neki a barátnői az üzenőfalára,hogy ha hajnali 1-kor hívná fel őket, akkor is meghallgatnák, felhívta 3 barátnőjét.
Az egyik csak ennyit mondott:
- Bmeg normális vagy te? - majd lecsapta a telefont. A lány kicsit elkeseredett , majd felhívta a 2. barátnőjét.
ő ezt mondta:
- Ne haragudj, de most rohadtul nem vagyok kíváncsi rád. - majd ő is lerakta. A lány már teljesen el volt keseredve, de azért még felhívta a 3. barátnőjét. Ő csak ennyit mondott:
- Mesélj mi történt a fiúddal. - majd órákon át beszélgettek.
Ennyit arról,hogy a facebookon a képmutató barátos üzenetek nem érnek sokat, mert tényleg csak bajban mutatkozik meg ki az igaz barát. Lájkold ha neked van egy olyan barátod akire tudod,hogy mindig számíthatsz.
¦
Ha elkezd remegni a kezem, amikor feljön MSN-re, az ugye azt jelenti, hogy én is csak barátként szeretem?!?!..:S
A megasztár ezerszer jobb az X-faktornál!!!
- Anya, akkor elmentem a buliba, majd este jövök!
- Érted küldöm apádat, nekem ne mászkáljál az utcán este!
- Anya, 21 éves vagyok!
- És?
- ...
A KÉK a KEDVENC SZÍNEM!*-*¦
Mit csinálsz ha a sivatagban vagy egy oroszlánnal szemben és a zsebedbe van varrva egy alma? Türelmes leszel,a türelem rózsát terem,a rózsán tövisek vannak,a tövissel kiszeded az almát s zsebedből,az alma nem esik messze a fájától,felmászol a fára,ezzel lóvá tetted az oroszlánt,és kilovagolsz a sivatagból.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98