【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo A (L) már lejárt! Most a <3 a menő! ;) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...Két pogácsa beszélget. "Képzeld, felvételiztem az egyetemre!" "És, felvettek?" "Hülye vagy? Bölcsészkarra mindenkit felvesznek!"Tíz dolog, amit csak a Nők értenek meg:
01. Hogy néha öt pár fekete cipő sem elég.
02. Hogy mi a különbség a törtfehér, a halvány vajszín és a krémszín között.
03. Hogy sírni néha olyan jó.
04. Hogy a 9990 forint, miért csak 9000?
05. Hogy mitől fogyókúrás ebéd a saláta, a diétás kóla, és egy nagy adagvaniliafagyi epres tejszínhabbal.
06. Hogy milyen érzés kiárusításkor feleannyiért hozzájutni egy olyan darabhoz, amire tulajdonképpen semmi szükség nem volt.
07. Hogy minden fürdőszobai mérleg rosszul kalibrál.
08. Hogy egy jó pasit nehéz találni, de egy jó fodrászt majdnem lehetetlen.
09. Hogy egy telefon beszélgetés két nő között miért nem lehet tíz percnél rövidebb.
10. És persze mindezeken felül a legfontosabb: A többi nőt.Mikor már azt hittem, kigyógyultam belőled...rádöbbentem, hogy tiszta szívemből SZERETLEK! ❥Fészbúk, aki a neten vagy. Posztoltassék a te neved! Kommenteltessék
a te országod! Lájkoltassék a te akaratod! Amint a fészen, úgy a búkon
is! Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma! És bocsásd meg
diszlájkjainkat, miképpen mi is megbocsájtunk a nemlájkolóknak! És ne
vígy minket az iWiW-re, de szabadíts meg minket a MyVIP-től! Mert tiéd
a poszt, a komment és a lájk. Mindörökké. LájkmenHamupipőke? Belevaló kis nő volt, lopott egy jó ruhát, tökből hintót csinált, és elcsábította a herceget:) Miért baj az, hogy nem akart egész életében lencsét válogatni?Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére. A nő felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni! - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.2 szűzhárty beszélget. -Te szerintem eltévedtünk! -Nem baj, majd kilyukadunk valahol! :D :D- Mi az abszolút pletyka?
- ???
- Amikor a néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta a bénát szaladni."Voltál már valaha szerelmes? Borzasztó, nem? Sebezhetővé tesz. Megnyitja szíved, és ez azt jelenti, hogy bárki befészkelheti magát oda, és összezavarhat. Teljes védelemmel és fegyverzettel felszerelkezel, hogy senki se tudjon megbántani, és akkor jön egy hülye ember, aki semmiben sem különbözik a többi hülye embertől, és besétál a te kis hülye életedbe... Egy részed neki adod. De ő nem kérte. Egy nap valami óriási ostobaságot csinál, mint például megcsókol, vagy rád mosolyog, és az életed már nem a tiéd. A szerelem túszul ejt. Belédférkőzik. Felfal, és te a sötétségben sírsz, míg ő otthagy egy olyan egyszerű mondattal, hogy " inkább legyünk csak barátok "ami egy hegyes üvegszilánkká változva belehasít a szívedbe. És ez fáj. Nem csak képzeletben. Nem csak a fejben. Egy lélek-tépő, egy igazi beléd-költözöm-és-onnan-téplek-szét fájdalom. Gyűlölöm a szerelmet."Ha Korán Kellek Akkor egész Nap álmos vagyok. Ha késön kellek akkor aludtam volna tovább.Gyerek beszélget az apjáwal : Apa, te mért lettél szemüweges? apa: túl sokat FB-tem..
a gyerek persze el is hitte.. (az apa gondolja magába : jól átbasztam szegényt ><)
nem is nézte meg többet..
3 hónappal később a gyerek meghalt "Facebookhiányítisz"-ben..
úgyhogy jól gondold meg h nézed-e a face-d :D1. Google fordító
2. Magyar - Kínai hagyományos
3. aaooaaooaaooaaooaaoohehehehe

XDDDDDDDDDDDDD
Gábor üzenete:
*Hm... te olyan ostoba vagy, hogy ha írok egy elég hosszú, többszörösen összetett mondatot, amit látszólag megtöltök értelemmel, akkor egész egyszerűen képtelen vagy kibogozni belőle, hogy én most szivatlak téged, mert a szövegértési készséged majdhogynem egyenlő a nullával, de le merném fogadni, hogy ennek a fogalmával sem vagy tisztában.

Király kisasszony üzenete:
*mi???????????????????
*ezt nem értem.....................
szeretnék a szobámban is google-lel keresni !
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98