【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ♥SzeretemAzAnyukámat♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Mi a különbség az okos szőke nő és az UFÓ közt?
Ufót állítólag már láttak! :DBuliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Az a lány szép, aki festék nélkül, melegítőben , kócósan is szép :)Holnap hétfő.:/
Nah ezt rohadtul nem lájkolom.:(Undorodok azoktól akik valamikor jó barátnak tettetik magukat , de más haverjaik jelenlétében meg csak flegmázni tudnak.. >< szánalom..Ha apa híradót néz, mindenkinek csöndben kell lennie :)Buliban: Jajjj gyeree csináljunk partyfotót! Buli után: Wááá pfúúúj, te hallod hol lehet írni a fotósnak, h vegye le?:DMa végre úgy esik a hó, hogy még itt a város közepén is megmarad. Minden fehér volt reggel, mikor elindultam az iskolába.

Nagyon szeretem a havat. Persze nem azt, ami az aszfaltra hullik, mert az - hacsak nincsen folyamatos utánpótlás - egy órán belül már sáros, szürke latyakká változik. Nem, nem, én a havat a fák ágain, a megmaradt leveleken, a háztetőkön, párkányokon szeretem. Minden olyan, mintha kristály-csipke vonná be.

A kedvencem mégis az, amikor a hópelyhek az emberek kabátjára, hajára tapadnak. Mindenki olyan bohókás lesz tőle. Ilyenkor a legmorcosabb ember sem tűnik olyan mogorvának. Mintha a hó eltakarná mindenkiben a rosszat, sötétet és csak a fehérség és a tisztaság mutatkozna meg mindenhol. Talán pont ezért jelenik meg az irodalomban a hó a tisztaság, a bűnök elfedése és a megtisztulás szimbólumaként.

Nekem sem a tél a kedvenc évszakom, mint a legtöbb embernek. Utálom a hideget, azt, hogy csak ritkán süt a nap és hogy sokkal nehezebb közlekedni. De a hóesés, mintha mindezekért kárpótolna. Ha havazik, telente olyankor látni a legtöbb mosolygó embert. Pedig hideg van és azt mondják, hogy a napsütés hiánya depressziót okoz...▕-És mi a helyzet vele?
-Hmm,hát elmegyünk egymás mellett..még puszit sem ad!
-Az szuper!Akkor alakul! :D▕Egy könnycsepp kicsordul a szememből,Elgondolkozok,miért hullanak a könnyeim, És rájövök, hogy hiányzik valaki... Valaki akit nagyon szeretek és most nem lehetek vele...megbolondulok a csókjáért az öleléséért érezni akarom :$felkelés utáni és lefekvés előtti cigi <3..olyan rossz minden nap eljátszani, hogy csak barátként tekintek rád,pedig ha tudnád mennyire szeretlek !¦
Irritál Vastag Csaba
Lájkold ha jó kedved van!!!!!!!!!!!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98