【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ♥ ‎"...kapcsolj ki mindent, fogjál egy papírt...írd le mit érzel csak ne használj radírt..." ♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!akik imádnak télen hóesésben sétálni *-*❥Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos!Anya: nem kéne tanulni holnapra?
én: ajj anya már megtanultam!!-.-
(dogaosztás karó)
anya: gratulálok!!!! nem megmondtam, hogy tanulj mára??
én: ..ezt nem ma írtuk
anya: de minden nap elugatom 100× h tanulj
én: lehet aznap elfelejtetted..
lol xPPNem cukor kell a teába hanem csillámpóni!Vastag Tamás ♥♥♥♥Írd be te épp mit lájEgy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?kolsz!Hóóó.<3A kisfiú története Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki egy zacskó szöget, hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe. Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mint a szögeket beütni a kerítésbe. Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú, egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába. Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie. Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben.. Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt: ?Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg mennyi lyuk van ezen a kerítésen! Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt. Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen. Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad. Mindegy hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad. A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb! Tiszteld saját magad, Tisztelj másokat, Tartsd a hátad a cselekedeteidért!
én egyáltalán nem wárom a karácsonyt. nekem ez walahogy nm a szeretetről szól. sok ember hiányzik ilyenkor az életemből, és kínszenwedés minden perc, hogy mosolyogjak miközben sírni tudnék.hagyjanak engem békén saját wilágomban, ennyit szeretnék azon a napon is, pont mint az éw többi napján.
Suliban›Mi van veled? - Csak álmos vagyok... Tanár: Talán nem kéne este 22kor még a Facebook-on lógni!
++>=¦
4-9 éves: Jön a meseeee :D
9-13 éves: Mese? Hagyjad már, az olyan gyerekes -.-"
14-20 éves: Jujj mese :D Nézzük már meg ! x)
Isten megteremtette a nőt, Évát, de az nagyon unatkozott egyedül. Odamegy Istenhez, hogy szeretne valakit maga mellé:
-Jól van Éva, teremtek neked valakit. Butább lesz mint te, érzelemmentes, de a testi igényeidet ki tudja elégíteni. Csak egy dolgot kell megtenned: elhitetni vele, hogy őt teremtettem elsőnek. Legyen ez a mi kis titkunk. Tudod, a mienké, nőké.
:DD
F:képzelt x meg y szakítottak :O
G:honnan tudod? :O
F:láttam facen :D
Emlekszek kis koromban amikor fogtam egy viragot es-szeret¦,nem szeret:(,szeret¦ aki ugyan ezt csinalta laajk:D:D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98