【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Két alma beszélget
Megszólal az egyik:Bírs?
Másik:Sőt sejetelek:)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Sétállni a szakadó hóban ♥ :)♥♥♥ NAGYON SZERETEM MAGAM ♥♥♥Imádpm a forrocsokit télen hógolyozás után :P :D ♥ha a hátam mögött beszélsz, pont jó helyen vagy, hogy kinyald a seggem!! :D"Fura egy dolog, hogy akit a legjobban szeretünk ő tesz erőssé, de egyben a gyengepontunk is"Mi történ 1969 December 6-án??
-..........
- Jött a Mikulás! :DDe szeretném néha,hogy az álmok valósak lennének..:(imádom, amikor ropog a hó a talpam alatt, és a házak karácsonyi díszbe öltöznek.. *-* amikor az utca túloldalán vidáman hóembert építenek a gyerekek, és a hóban hóangyalt formálsz... amikor csak ülsz a meleg pléd alatt a székben, iszogatod a kakaót és mézes sütit majszolva bámulod a karácsonyfát :)Msnenen mindig vissza pofázok az autoüzenetnek :$$:DA férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
- Hol voltál egész éjszaka?
- Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét, sejtelmesen rám mosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra, szétnyílt a blúza, én nem bírtam visszafogni magam, és belecsókoltam a nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a fejünket, végül a lakásán kötöttünk ki, és egész éjjel szeretkeztünk.
- Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a kurva Windowst akartad felinstallálni a gépedre!
Aki szeret énekelni............................................csak NEM TUD !
Egy tini naplója: Jujj, ma megint rámnézett!Egy pillanatra egymás szemébe néztünk.
Egy 53 éves naplója: Már 49 éve nézünk egymás szemébe...Miért is kellett 49 éve ránéznem???
Reggel: 200 ismerosombol 30-an vannak fenn a chaten Este: de az mar tenyleg szivatas h egesz nap arra varok h te fel gyere es meg mindig ugyanazok vannak fenn es te csak azert se akarsz fel jonni....:P
A csengő a diákoknak szól, hogy felkeljenek óra végén...
Tanulás->tudás.. Tudás->hatalom.. A hatalom pénz->.. A pénz nem boldogít..
Akkor meg minek tanuljunk!? ;D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98