【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mi a legjobb a nagy hóban? Converse cipő bazz! :DDDDDDDDDd logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!"Jól vagy? – Igen. – Akkor miért könnyes a szemed? – Csak zavar a cigaretta füst. - Rá gondoltál? –Nem… - De szoktál még rágondolni? – Nem, már nagyon rég nem gondoltam rá. – Biztos? – Igen, teljes mértékben. – De attól még szereted… - Nem, nem szeretem. És hiányzik?- Ő már nem. – Akkor miért vagy szomorú? – Mert hiányzik. – Látod? Én megmondtam, hogy hiányzik. – Nem, ebben tévedsz. – De hát.. azt mondtad hiányzik. – IGEN,HIÁNYZIK.Ő HIÁNYZIK NEM PEDIG AZ,AKINEK MOST MUTATJA MAGÁT. – Ezt nem értem… - Nem baj… Nem is kell még most értened. Egyszer úgyis megérted."Mit mond a nő?

Micsoda rendetlenség! Gyerünk,
Takarítsuk ki együtt!
A ruhád ott hever a padlón,
Itt állsz majd ruha nélkül
Ha nem mossuk ki oket most rögtön!

Mit hall a férfi:

Bla, bla, bla... Gyerünk,
Bla, bla, bla... Együtt!
Bla, bla, bla... A padlón,
Bla, bla, bla... Ruha nélkül
Bla, bla, bla... Most rögtön!nem szeretek korán reggel kelni... olyan nehéz kinyitni a szemem, és olyan gyorsan telik az idő a meleg ágyban..bezzeg amint kiérek a buszmegállóba,a tök hidegbe, azonnal lelassulnak az órák...A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.2 pogácsa beszélget :
-felvételiztem az egyetemre!
-és felvettek ?
-hülye vagy?! egy pogácsát ?!télen egy élmény a bkv-n utazni: ha leülsz megfagysz, ha felállsz a nyakadba folyik a tetőről a hóléfeleség - ha kövér és csúnya leszek, magamra hagysz?
*a férj nevetni kezd*
feleség - mi van?
férj - még mindig itt vagyok, nemde?
Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszol:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár
- hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megőrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák anélkül, hogy belenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, csak aláírta, de elfelejtette ráírni a jegyet!
mi lenne velem nélküled FACEBOOK¦¦¦???
szeretlek.¦ de el kell mennem..! :( nagyon hiányozni fogsz!!¦
Like like like I want your Like (Love love love I want your love helyett ... :D ->Lady Gaga - Bad Romance)
oké, figyelj legyen véleményed a megasztár versenyzőiről, gyűlöld Szíj Melindát,Kökény Attilát,vagy Tolvai Renit, de muszáj ilyen primitív módon? magyarország legalja, olyat látni,hogy "dögölj meg te vén kurva" úgy van,adj magadnak ezzel bizonyítványt. süllyedj le erre a szintre, oltsd szét , attól még mások igen is szeretni fogják,és édes kicsi csillagom, nem tehetsz ellene:) ne próbáld másokra tuszkolni amit te szeretnél.legyen meg a véleményed,de megtennéd, hogy nem írod tele vele a facebookot, mert hidd el senkit nem érdekel, mennyire primitív módon alkotsz véleményt. az emberek viselkedése egyszerűen már rémisztő!
Imádom mikor ránézek a Facebook fülre és ezt látom: Facebook (45467)
Ez hallatszik ki a szobából: ?baby,baby,oooh ohh?
Anya besétál a szobába: -Mi ez? Csak nem Justin Biebert hallgatsz?
Lánya: - Nem, pornót nézek.
Anya:- Ahh, hála Istennek. :D
baammeg. úgy utálom hogy az oldalon olvasgatom és midníg csak a Vecáról meg aKirály L. Norbiról van szó. bazzmeg akkora nagy a szád. akkor miért nem szavaztál idióta köcsög. és elegem van belle hogy minden oldalon ezvan. cső.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98