【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!✩ Leesik a hó, kiszaladok, és dobok egy hátast.. utána futás befelé . . . :P ✩Nem vagyok kitűnő tanuló,de legalább van életem!Fészbúk,aki a neten vagy. Posztoltassék a te neved. Kommenteltessék a te országod. Lájkoltassék a te akaratod. Amint a fészen úgy a búkon is. Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg diszlájkjainkat, miképpen mi ismegbocsájtunk a nemlájkolóknak. És ne ......vígy minket az iwiwre de szabadíts meg a myviptől.... Mert tiéd a poszt,a komment és a lájk. Mindörökké. Lájkmen. :'D ♥Lány írja a fiúnak msnen : Sajnálom de a "barátságunknak vége!"
Fiú : Miért?
Lány : Tudod hogy fészbuk függő vagyok, és azt hiszed nem vettem észre hogy más lányoknak sziveket küldözgetsz?jujj de jó esik a hóóó...de rohattul nem azért esik h megfürdessék a lányokat benne:$;)Fogadj el úgy ahogy vagyok hisz senki sem tökéletes !egyik osztálytársam 2 éve minden nap elmondja h ő kap egy új telefont...hát most végre kapott!★Lájkolja akinek a kedvenc fegyvere Stickman-en a Quadro! :D
Ne menj még el,
Ne menj csak ölelj,
Még nem búcsúztál el,
Még nem készültem fel,
Még nem tudom mi vár,
Hova sodor a sors,
De hogyha mennem kell vigyázz RÁM!
/Children of Distance-Másról Szólt/¦
Uram, van egy rossz és egy jó hírem - mondja az orvos a betegnek.
- Mi a rossz?
- Az ön röntgenfelvétele rendkívül súlyos gerinc rendellenességet mutat.
- És mi a jó?
- Fotosoppal rendbe tettük. ¦
"Ó Szűz Mária, te, aki teherbe estél bűnbeesés nélkül, kérlek add, hogy bűnbe essek teherbeesés nélkül!" XD
unom,hogy mindenki kiirja az x-faktoros szarságokat.
Msn-en bírom :D -.-'
Én: 'Szia'
Ő: Szia
Én:Mizu?
Ő:Semmi
Ő:Veled?
Én:Semmi
És nem ir egyikőnk se -.-'
Akik ma szánkóval mennek suliba vagy dolgozni.
›Sokat, akar a szarka...
›DE MENSTRUÁL A SZARKALÁNY...
vanilyen sajnos.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))¦¦¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98