【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Nem az az erős, aki nem esik el. Hanem az, aki mindig feltud állni! logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Aki csak nézni szereti a havazást, kimenni és megfagyni már nem. ;)Szeretlek...És ez azt jelenti, hogy nem csak a szép dolgok miatt vagyok melletted. Itt vagyok, bármi történjék.-voltál már pofon vágva??? -mért??:O - mert most leszel(Y):D"Lehet kívül vidámnak láttok,
De belül a falat kaparva kiálltok.
Lehet azt hiszitek gondtalan vagyok,
De belül fáj minden egyes szavatok."Csók közben minden gondod feleded, egy kis időre megszűnik létezni a világ. Csak Ő és Te. A csók közben érzett lebegés- érzés az egyik legjobb dolog a világon. Bárcsak örökké tartana!Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt. Ha szomorú, öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával. =) Adj neki virágot - ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el. Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod. :DTáncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene. Puszild meg a homlokát :)Nézz a szemébe & mosolyogj. :) Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű.a szívemhez vezető út karbantartás miatt zárva!A gyerek késik 20 percet az óráról . Tanár :Miért késtél?
Diák : anyádért, nem tetszik?
Ha azthiszed,hogy nekem rosszul esik az, hogy láthatóan nem bírsz és folyamatosan bunkózol, akkor csalódnod kell, mert ez engem egyáltalán nem érdekel, nemhogy idegesítene. Nem hiányzol az életemből, nekem elhiheted, sőt örülök hogy végre eltűntél belőle!
Aki ki mer menni alapozó nélkül is az utcára:D
suwrt-shots you with rotten tomato!xD magyarul:megdob egy rohadt paradicsommal!xD (en talaltam ki!)
tanárnő alatt összeesik a szék, majd a diákok nagy csöndben néznek, nem mernek nevetni, lassan mindenki elvörösödik...
Tanárnő: A helyetekben én nevetnék!
A fiú legyen magasabb mint a lány, és legyen idősebb is! Kezdeményezzen ő! Lehet maradi vagyok , de szerintem ez így természetes ;)
Szerintem az xfaktort is Szíj Melindának kellett volna megnyernie annyira jó... SE
Ha hosszú lájkolni valót ír ki vki, azért lájkolják kevesen mert lusták elolvasni... :DD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98