【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Tudósok megállapították, hogy a dohányzás megrövidíti az életet, a szex viszont meghosszabítja! Tanúlság: Dohányosok b*sszatok az életetekért !!! xD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.Utálom a hétfőt. Rühellem. -.-milyen hamar elment ez az év is. :/imádom a karácsonyt. mindenki idegeskedik és rohangál én meg leülök egy bögre forrócsokival és nézem :PFiú: Tudom... Lány: Nem tudsz te semmit... Fiú: ugyan mit nem tudok? Lány: Ha tudnád...nemis, ha legalább egy kis részét érezdnéd annak amit én érzek, akkor nem ott ácsorognál és tennéd a hülyegyereket, hanem idejönnél átölelnél, és csak annyit mondanál szeretlek:)a készülő pizza illata... :)azthiszem , hogy szerelmesvagyok.!:$<3Egyszer kipróbálnám hogy futok a CORA-ban hátrafordítom a siltessapkám, eldobok egy narancsot és felkiálltok "pikácsú téged választalak". (:RIP Leslie Nielsen 1926-2010szoríts erősen vagy engedd el a kezem, de kérlek ne játsz velemA barátságot védd meg a félelemtől!
Attól, hogy a barátod elveszítsd.
Van mitől félni, de félni jobb mint
Örökre bezártnak lenni.
"Indulhat a játék édesem vagy befostál attol hogy nyerek? Szolj nyugodtan édes akkor nem picsázlak szarrá! na mivan édes most komolyan befostál? vagy csak szánalmas vagy és nincs merszed ellenem indulni? Már tudom hogy félsz a vereségtöl de a te szar játékod miatt lettem ilyen .ettöl függetlenül én lettem a nyertes ,alul maradtál vald be! "
Elveszítjük a szerelmet, amikor elkezdünk szabályokat alkotni arra, hogyan nyilvánuljon meg.¦
A takarítás évekre bontva:
5 évesen:- Anya kitakarítottam a szobámat!!
Anya- Nagyon ügyes vagy kicsim ezért kapsz egy játékot!
10 évesen:-Anya kitakarítottam a szobámat!
Anya-Ügyes vagy kapsz érte egy csokit.
14 évesen:-Anya kitakarítottam a szobámat!
Anya-Hát gyerekem már épp ideje volt.
18 évesen:Anya kitakarítottam a szobámat!
Anya-MIT CSINÁLTÁL?????
fogadjunk,h január 1-én minden nyomorék kiírja,h adta az este :$ meg h bebaszott,szívott..
kit érdekel mégis ?
bulizz jót,igyál,de ne írd ki! -.-
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98