【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Meglátod: nem annyira tetszik..Megismered: Ááh ,tök aranyos..Egyre többet taliztok: szeretsz vele lenni .. Bárhol vagy :rágondolsz..Végül rádöbbensz: beleszerettem? : O logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Addig nincs baj, ameddig egy okos hülyéskedik....
...de, ha egy hülye okoskodik....Családi veszekedés a Bronxban. Egy óvatlan pillanatban a feleség kést ragad, és levágja férje férfiasságát, majd azt kidobja a harmadik emeletről. Egy arra haladó gépkocsi szélvédőjére esik, majd pár pillanat múlva az aszfalton találja magát.
- Apu! Mi volt ez? - szól a kislány a vezetőhöz.
- Ez... egy... izé... egy cserebogár volt.
- És láttad mekkora fa*a volt?!"Ha elhagysz, veled mehetek?"★párápápáráá i loven it.(L).:D"Megpróbáltam más lenni, mint ami vagyok.Mi értelme változni,hisz aki szeret,elfogad olyannak,amilyen vagyok.Aki nem fogad el annak,ami vagyok,azért meg sem éri megváltozni."▁▂▃▄▅▆▇█░▒▓★♫Music♫★▓▒░█▇▆▅▄▃▂▁Isten teremtette a férfit, és látta, hogy szép... Isten teremtette a nőt, és csak annyit mondott: nem baj... majd kisminkeli magát!Micimackó megy az erdőben és sír. Találkozik Tigrissel aki kérdezi: Mi a baj micimackó?:O - Hát, most temettem malackát... - És mért véres az ásó? - Ki akart mászni...google fordító 2. állítsd be a nyelvet mindkettőnél németre 3. Írd be ezt: "pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpzk kkkkk buseh" ... 4. Nyomj a meghallgatásra. : DDDD..
Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra.Megkértél,hogy ne rúgjak be, így nem ittam semmit. Büszke voltam, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu és a többiek gúnyolódtak is. Tudtam, hogy igazad volt Anyu és hogy Neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért és mindenki hazaindult. Ahogy az autóhoz léptem, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján-felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem Anyu s bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr frontálisan belémhajtott. Ahogy fekszem itt a járdán Anyu, hallom a rendőröket, hogy a másik sofőr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért fizetnie kell! Itt fekszem, haldoklom! ANYU, KÉRLEK, SIESS! Hogy történhet ez velem? Az életem kipukkan mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér Anyu, legtöbb az én vérem. Hallom, az orvos azt mondja, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani Anyu, esküszöm, tényleg NEM ittam. A többiek voltak, akik ittak. A másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én. Egyetlen különbség: ő volt az, aki részeg volt, én vagyok az, aki most meghal! MIÉRT isznak az emberek Anyu? Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belémjött, fel-alá szaladgál, én itt fekszem... és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu. És mondd meg APUnak, hogy legyen most bátor. Ha már a menyországban leszek Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya".
Valaki mondhatta volna neki, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki valaki, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt Anyu, nagyon félek. KÉRLEK, NE SÍRJ MIATTAM Anyu. Mindig ott voltál, mikor szükségem volt Rád! Mielőtt elmegyek, van egy kérdésem: NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?"
miért lájkolod a saját hozzászólásod???
Mi a különbség és a bálna között?
nemmered lájkolni...?
Ne add át magad a fáradságnak! Az erőd meg fog felelni a vágyaidnak!!!¦0
De szeretek velee lenni akkor 1 óraa 5perc. : D sokszor 5 percet. : D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98