【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Meglátod: nem annyira tetszik..Megismered: Ááh ,tök aranyos..Egyre többet taliztok: szeretsz vele lenni .. Bárhol vagy :rágondolsz..Végül rádöbbensz: beleszerettem? : O logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!két muffin a sütőben:
-Huhh de meleg van itt.
-URISTEN EGY BESZÉLŐ MUFFIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥ Nincs myspace-em, nem vagyok raj, és nem lakom tanyán. A világ egyik legjobb, és leutánozhatatlanabb közösségi portálán tolom, és rajtam kívül még több millióan értik, ha azt mondom "LÁJK". Keresztnevem megelőzi a családnevem, és nem szeretem ha firkálják az üzifalam. Büszkén gondolok az alkalmazásokra, a játékokra, és az ismerőseimre. Szeretem az üzeneteket, az értesítéseket, nah meg a bökdösődést. Itt élek az internet szívében, közösségben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk van a világ legtöbb unatkozója. FÉSZBÚK! Én így SZERETLEK !! ♥srácok sétálnak az utcán. Egyszer meglátják,hogy egy ember a szőnyeget rázza ki az ablakon. az egyik megszólal: Mi van Aladin,nem indul?♥Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.-A kutyájának sajátosan mogorva képe van.
-Talán mert hátulról nézi.
-Oooh, akkor már értem, miért fogadta olyan kelletlenül a kockacukrot.

R.I.P. Leslie Nielsenbírom, mikor mn-ezek vkivel és köszönés nélkül lelép[Jaaannnaaa] Gyere át!
[Spikee] Nincs az az isten...
[Jaaannnaaa] Veszünk sört!
[Spikee] Úton vagyok!
Gazdag pasi új, szuper órájával megy a partira. Megkérdezi tőle egy szőke bombázó: -Hú, de szép óra, miket tud? -Mindent megmond, amit csak akarok. Például most azt mondja nekem, hogy rajtad nincs bugyi. Mire a szőke: -De rajtam van bugyi. -Affene, már megint siet egy órát.
mikor szakítassz a barátoddal..és a fiú,aki tetszik,megkérdezi h miért szakítottatok..el sem tudod képzelni hogy milyen nehéz nem azt mondani,hogy miattad...<3:(
Bocsáss meg! Bocsáss meg, mert nem szeretlek. Bocsáss meg azért, mert te vagy számomra a legfontosabb. Bocsáss meg azért is, mert te vagy számomra a legnagyobb vetélytárs. Bocsáss meg, hogy az irántad érzett szerelmemmel állítalak félre az utamból. Mert én mindenképp jobb leszek nálad!
Haldoklik az öregember. Körülötte a bánatos család.
- Mi az utolsó kívánsága édesapám? - kérdezik a gyermekei.
- Úgy ennék egy kis szart! - válaszol a haldokló.
- Na, de édesapám... - méltatlankodnak a többiek, de hát az utolsó kívánság az szent, így kerítenek egy tál gőzölgő szart.
- Jó? - kérdezi az öreg.
- Nem tudjuk! - jön a válasz.
- Akkor kóstoljátok meg!
Az utolsó kívánságot teljesíteni kell, így a gyerekek undorodva bár, de megkóstolják a szart.
- Na milyen volt? - kérdi a végén az öreg.
- Rossz!
- Akkor nem is kell.
I¦Butyer,Vodka(krasznaja)˘ by : ›?Pankiiii?
Úgy örülnék annak ha ezeket a "lájkokat" valaki leellenőrizné, mert egyszerűen szörnyű látni, hogy mennyire nem tudnak írni az emberek! Lájkold te is ha egyetértesz vele!
Na még eggyet lájkolok es már megyek xD
Alkoholizmus egyik jele: ha már a kávéval is koccintotok és mondjátok is mellé h egészségünkre.:D:D:D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98