【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Azok, akik ha éppen ropogós ételt fogyasztanak, elgondolkodnak néha azon, hogy vajon más is hallja azt a bizonyos "ropogást? ^^ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!én hiszek abban hogy van barátsáág fiú és lány között:)❥..csak arra vágyom, hogy egy hideg téli séta, és egy jó meleg fürdő után a puha meleg ágyban forrócsokit iszogassak.. s mindezt Vele.. ♥ :)Megböktelek facebokoon... TERHES VAGY! :DDA következő 3 percben gondolhatsz bármire egy pingvinen kívül. Ha összejön, nyersz egy pingvint!Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...- Te olyan jó volt a buli tegnap.
- Tudom, felhívtál.
- Ott voltam a közelben.
- Tudom, feljöttél.
- Te, ééén annyit ittam tegnap.
- Tudom, lehánytál.Aki mindig szeret, az sosem szeret igazán, aki mindig nevet, annak valami nagyon fáj.Utállak U-val, utállak T-vel utállak az utállak összes betűjével... -.-"Mivel nőből vagyok, nem mondom ki, amit akarok, de fenntartom a jogot arra, hogy hisztizzek, ha nem kapom meg ;) :PHa valahol meglátok egy "X" -et egyből rávágom : X FAKTOR-Édesaapám magafelé dől a fa. Most mit csináljak?
-PÁLINKÁÁÁÁT!Akadnak olyan lányok szép számmal, akiknek ha szárnyuk volna, nem angyalok, hanem sokkal inkább tökéletes libák lennének. xDLájkold, ha Nicolas a kedvenced.˘¦
1, Google térkép 2, útvonaltervezés 3, írd be : Japán és Kínát, 4, nézd meg a 43. pontot ?0
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot! Most meg kikapcsoltad.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98