【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo tanár: Van már tőlem szaktanári figyelmeztetőd??
gyerek: Nincs..
tanár: Akkor most majd lesz..:S
xDDDD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Akkor jó, ha a férfi autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot! ×DA csúcson nem abbahagyni kell, hanem fennmaradni. By FFElkaptam a facebookórt:D
Gyógyíthatatlan betegség."Egy álom,mely mosolyogni tanitott cselesen,és nem tudom felfogni,hogy nem volt igaz fele sem"3 dolog van amire minden lánynak szüksége van az életében: alkohol-> hogy erősebbé tegye. szerelem-> hogy gyengébbé tegye. és a legjobb barátok-> hogy felszedjék őt, amikor az alkohol és a szerelem miatt padlón van.. :DDTél van. Ki kell ugranod a sarki boltba, mert elfogyott otthon a tej. Kimész az előszobába, felveszel egy plussz zoknit, felveszed nagy nehezen a téli csizmádat. Magadra eröltetsz egy húszadik pulcsit, és arra még ráveszed a vastag télikabátod. Magadra tekersz egy jó hosszú sálat, felteszed a sapkádat is. Valahogy belebújsz a kesztyűdbe és elindúlsz. Visszarohansz a pénztárcáért, és újra elindulsz. Öt perc alatt meggjárod az utat, és szép lassan leveszed minden egyes ruhadarabodat. Először a kesztyűt, aztán a sapkát, letekered a sálat, lehúzod a kabátot. Leveszed az összes pulcsit, majd valahogy leveszed a csizmádat is. Természetesen átázott, így kénytelen vagy levenni mind a huszonhat zoknidat, ami vizes lett. Ezek után fáj minden mozdulat, míg beviszed a tejet a konyhába, utána leülsz a TV elé, és bámulod tovább. Nos, még mindig szereted a telet???nekem pepsi, neki cola, nekem cipő, neki csuka, neki, ha felszed, nekem, ha lead, nekem a gyros, neki a kebab, neki jéggel, nekem jäger, neki tonic, nekem nem kell, neki, ha józan, nekem, ha részeg, neki, ha lassan, nekem, ha szétszed, nekem a haja, neki a szemem, neki, ha rám ül, nekem, ha fekszem, neki herba, nekem c...salán, nekem biztos, neki talán, neki, ha kemény, nekem, ha puha, nekem ő mindig, neki én soha. ♥Miközben Móricka az iskolában volt, anyukája vett egy hazugsággépet.
És az a hazugsággépbe bemondták a mondanivalójukat, akkor az a kimondta,
hogy igaz vagy nem. Ha igaz, akkor azt mondja, hogy
pipi, és ha nem igaz akkor azt mondja, hogy pí.
Amikor Móricka jön az iskolából, rögtön szól az anyukájának: - Én ma csak ötösöket hoztam az iskolából! - Pí.
Na jó, négyeseket! - Pí.
Na jó, hármasokat! - pí.
Na jó ketteseket! - pí.
Na jó egyeseket! - Pipi.
Az anyukája, szintén elkezdi:
Mikor én az iskolába jártam, csak ötösöket hoztam haza az iskolából. -pí.
Na jó, négyeseket! - pí
Na jó, hármasokat! - pí
Na jó ketteseket! - pí
Na jó egyeseket! - pipi
Az apukája bejön.
Én amikor az iskolába jártam... -pí
Apu te nem is jártál iskolába?Imádom az ilyen beszélgetéseket: Szia! Szia! Mizu ? Semmi. Veled ? Semmi. Na megyek! Szia! Szia! -.-"A hobbim az, hogy bottal bökdösök dolgokat, de mivel még nem jöttem rá, ezzel hogy lehet pénzt keresni, ezért iskolába járok. -> Cs. ;)
Aki szerint Takács Nikolas fog nyerni az lájjkoollljooon:D
*.*:$¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Utálom mikor vki lájkolja a saját bejegyzését v komiját
>+>=fúúúúúj...
+++=fúúúúj...
>++=?
Lájkold te is ha nem bírod a melegeket!!!!
Egyet lájkolok akkor nincs megállás basszuus.ŁŁ.
Mennyit vesz el egy hét az életedből?
Iskola egy teljes hétig: 30 órát vesz el az életedből. Tanulás egy teljes hétig: 12 órát vesz el az életedből. Segíteni a szüleidnek egy teljes hétig: 7 órát vesz el az életedből. Haverokkal lógni egy teljes hétig: 28 órát vesz el az életedből. Aludni egy hétig: 72 órát vesz el az életedből... és ez még csak a töredéke annak, amit egy héten csinálsz.
Mennyire elég neked ennyi idő? Mennyire éri ez meg neked? Gondold csak végig, és játszd újra egy heted...!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98