【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ha látod h foglalt a wc akkor miért kopogsz és kérdezed h foglalt? logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!persze imádok hóesésben sétálni..imádom mikor lefagynak a lábujjaim..imádom mikor hazaérek és úgy néz ki a hajam mint egy most szabadult elmebetegnek..imádom ha csurom víz lesz mindenem tőle..két szóval: Imádom a havat!!:DMatek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35.Bocsi ,hogy ilyen kupis a szobám..." "Ja, semmi gáz. Látnod kéne az én szobámat...XDFérfi kijön egy wcből, amire nincs kiírva hogy női-e vagy férfi. Megkérdezi tőle egy nő:
- Elnézést! Koedukált ?
- Nem. Szartam.
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDHova fajul ez a világ? Nem azért locsoltok Húsvétkor, hogy a gesztus miatt boldogabbá tegyétek azt akit meglocsoltatok, hanem a pénz miatt! Nem azért várjátok a Karácsonyt, hogy együtt legyél a családoddal békében, szeretetben, az ablakból kinézve a hóesést bámulva, a feldíszített fa mellet állva, hanem hogy minél szebb és jobb ajándékot kaphass tőlük.. Mért vesznek ki ezek az emberekből?A rossz matekosok csak akkor tudnak számolni, ha a tanár nem jól agya össze a pontszámaikat a dolgozatban!Lány: Lassíts. Félek. Fiú: Nem. Ez vicces. Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő. Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz. Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts! Fiú: Most ölelj meg. ...A lány megöleli. Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar. Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl. Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet.bár tévedtem sokszor, de helytálltam a bajban, és nem élt e földön ember, kinek én talpat nyaltam! :)honnan tudod hogy esik a hó? elolvasod a facebookon :D- Azt olvastam valahol, hogy a kemény pénisztől az évek múltán méhrákot lehet kapni!:O
- Én meg azt, hogy a puhától idegrohamot, de azonnal!:)
Simogatsz, becézel, érzem már a lábam közét elöntő nedvességet. Lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz. Hurrá, új pelenkát kapok!
-Bocsáss meg!
-Ugyanmár...Nem tettél semmi rosszat, viszont ha tudnád hogy én...
-Esedezz bocsánatért!
Két rák sétálgat a tengerparton. Az egyik elővesz egy cigarettát és rágyújt. Mire a másik:
- Megőrültél?! Ettől embert lehet kapni!
xDD ¦
hóóó *-* ¦
Bírom, hogy mindenki ilyen szarokat lájkolgat, amikor ezer más dolga lenne....
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98