【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mostanában az a menő, ha a 13 éves picsák a szüleiket szidják facebook-on??? EMBER! Ő TART EL! Tőle kapsz telefont karácsonyra, meg pénzt kajára, ruhára! Mindent megadnak neked, te meg olyan szavakat használsz rájuk, hogy elsüllyednék szégyenemben, ha ilyeneket mondanék! Hányadékok vagytok...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!♫ akik zenével kelnek aludnak ♫miért nincs még Facebook gomb a billentyűzetemen? Ja, meg like:DKiskoromban azt hittem mumusok laknak az ágy alatt. Mostanra kiüztem öket hogy legyen hely a barátnömnek xDDNekem káosz kell nembírom a rendet , zajkell ami megöli a csendet, élet kell és szabadság nem valami ostoba hazugásg.persze imádok hóesésben sétálni..imádom mikor lefagynak a lábujjaim..imádom mikor hazaérek és úgy néz ki a hajam mint egy most szabadult elmebetegnek..imádom ha csurom víz lesz mindenem tőle..két szóval: Imádom a havat!!:DKét katica beszélget: -Képzeld felvételiztem az egyetemre! -És felvettek? -Hülye vagy, 7 pontal ?!Mi lesz a Csipet-Csapatból miután felrobbannak?? Cifet-Cafat xD (by:emily.silence) xDMatek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35.Nem sok embernek mondom hogy szeretlek, de akinek igen az elhiheti, hogy így is van!"Nem nyílik!Nem nyílik!!Nem nyílik!!!.....ja, tolniannyira elegem van abbol, h mindig csak várok rád, de mikor végre megjelensz , és átölelsz elszáll minden harag, és ugy érzem, h soha nem tudlak elengedni, és csak az enyém vagy :) ❤❤❤❤❤Igenis hiszek abban,hogy mindennek megvan az oka....:)A 2093-as történelem érettségi tételei:
1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!
2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.
3. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére.
4. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.
5. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!
6.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
7. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig)
8.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:
- Mr. Sylvester Stallone
- Kondor Csaba Úrhölgy
- Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
- Az igazi Fantomas
9. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.
10. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait.
11. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
- A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
- A Chuck Norris híd
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája.
Ha egy nő tökéletes, akkor az már félig férfi!!!˘
Mióta elhagytál,
azóta szívem száll,
célba nem talál
csak várva vár.
Fáj még a szó mit egykor mondtál
hogy szeretsz de mégis elhagytál.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98