【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo amikor felkelek és suliba kell mennem egy óóóbaszdmeg. kijelentés olyan nálam mint egy reggeli kávé
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!tökre bírom mikor 1 pasi mondja a barátnőjének h már nem szeretlek úgy, mint az elején.. és ez miatt szakít vele.. nem h inkább megpróbálna valamit tenni az ellen h ne veszítse el azt az embert aki felnéz rá, és szereti ....Az első csók.

Nem könnyű idáig eljutni, de érdemes.
Milyen érzés?
Jó, borzalmas, visszataszító, furcsa, ismétlést követelő, de bármilyen is, az első lesz és megismételhetetlen.
Nem mindegy kié, hiszen magadból adsz egy darabot először, s mindörökre, hisz az elsőt soha sem lehet elfelejteni. Vagy ezért, vagy azért.
Az első csókod annak add, kit úgy érzel, igazán szeretsz.
Elkezdeni, illetve eljutni idáig lehet, hogy egy pillanat, de örökkévalóságnak fog tűnni.
Ne lepődj meg, ha az első csók, amit adsz, s kapsz eddig ismeretlen érzéseket kelt benned, mind a lelkedben, mind a testedben, mert magadból adsz és magadba fogadsz egy másik embert.Ezért fontos , hogy szeressed, teljes szívből.
Ne ijedj meg, csak az történik, aminek történnie kell, hisz az első csók felforral, tüzet gyújt a tested- ben is, átölel új csókért kiált, de az már nem az első lesz.
Élvezzed ki az első csók megismételhetetlenségének varázsát. Vigyázz, mert megperzselhet Téged, s a szerelmedet egyaránt. Az a dolga, hogy egy tüzet gyújtson Benned, amit (hinni fogod) csak egy új csók fog eloltani, de bármilyen furcsa, minden egyes csók csak tovább szítja a szerelem tüzét..Facebook nélkül nincs élet!!! <3Ismeretlen-->Ismerős-->Haver-->Barát-->BBF-->Szerelem-->ELLENSÉG!!! ez van ha egy fiú és egy lány barátok:)---->BAROMSÁÁÁG;)(Y)✔hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóó ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥1 + 1 = 69 :P"Nem..majd akkor leszek jól, ha magam mellett tudom Őt."-Miért nincs házid?
-Igazából én megírtam csak áramszünet volt, így csak most vettem észre h nem fogott a tollam...
K: Dejó cipőd van.. Mi ez, gyök alatt ANS?
?Vizeletadásnál mentem a toalettre és egy fél literes poharat csordultig öntöttem teával. Mondta a nővérke ennyi nem kellett volna. Leittam belőle 3 decit! A 2 nővér közül az egyik kajakra behányt, a másiknak kijött a szeme, mint a csigának, képzeld el a fejeket!?
Nem értem a tanárokat. Mi az, hogy bent próbálnak tartani a teremben, ha nekem dolgom van a mosdóban?! Na, ilyenkor kell emberek szarni a tanárra és kimenni, ha meg hőbörög, annyit kell mondani, "kérem, én ide is szarhatok/pisálhatok maga miatt, de akkor maga takarítja fel. Köszönöm.
Lájk, ha csalódtál már olyan emberben, aki a legfontosabb volt a számodra... :/:/
¦¦No Comment Hip Hop ¦¦¦
minek kell itt sírni hogy Veca kiesett? esetleg szavazni kellett volna: ) de úgy is sztár lesz belőle, semmivel nem hátráltatja, hogy kiesett egy versenyből...
1-9 éves - Jaj játszunk, játszunk!!! :3
9-10 éves- én már komolyabb játékot akarok ...
10-13 - én már nem játszom, nagy vagyok...
13-15- inkább a gépen játszom
16-18 - pfúúúúú menjünk a haverokkal játszani !!!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98