【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Imádom mikor ránézek a Facebook fülre és ezt látom: Facebook (1)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Azt akarom, hogy szeressen!Egy napon igy szólt Éva az Úrhoz: -Uram, gondban vagyok.... -Mi a hézag, Éva? -Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kigyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog. -Miért Éva? szól a hang fentről. - Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából. - Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit. - Mi az a Férfi? - E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégitse testi szülkségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és külömböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait. -Szuper!!! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét.-És hol itt gubanc, Uram? -Egy feltélellel kapod csak meg!! - Éspedig? - Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk nők között.....Mindig arra tanulok amire nem kellene, és mindig abból feleltetnek amiből nemtanultam....▖LL"» no music, no life♥☺♫ «Ha lájkoljuk hogy essen a hó, attól még nem fog esni!!!!Állandóan halljuk "a szabályokat" a férfiak részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont PONTOSAN 1-től növekszik felfelé, mert mi tudunk számolni!

‎1. Tanuld meg használni a WC ülőkét!!! Ha felhajtod, hajtsd is vissza le a tetejével együtt! De még jobb lenne ha megtanulnál ülve pisilni, mert akkor nem fröcskölnél össze mindent (mert ugye a WC-t is mi takarítjuk)

2. Vasárnap = ne legyen... már semmi dolgod, mert végre egy nap amit együtt tölthetünk…bármivel ;) !

3. A vásárlás jót tesz! Ha hagysz minket vásárolni, akkor mi elégedettek és boldogak leszünk és mindent megteszünk amit csak szeretnél!

4. A sírás zsarolás. Na és akkor mi van? A nők gyengék és sírnak, hogy elérjék amit akarnak! Ezért vagytok TI a férfiak……

5. Mi nők nem mondjuk ki, hanem utalgatunk! Ha kimondanánk követelőzők, telhetetlenek, pénzéhesek stb lennénk a szemetekben! Erőltesd meg magad, légy kreatív és találd ki!!!

6. Talán!!!

7. Ha nem vagy hajlandó meghallgatni a nyűgjeimet, akkor minket sem érdekel, hogy épp kanos vagy!

8. Ha fáj a fejünk, legyél kedves……hidd el, elmúlik gyorsan ;)

9. Bárki akivel előtted lefeküdtünk, nem számít! Sem a mennyiség, sem a minőség! Gyakorlat teszi a mestert ;)

10. Legyél néha kreatív és romantikus! (csakhogy nekünk meg ne fájjon a fejünk)

11. A kövér nők soha nem kérdezik meg, hogy kövérek-e….tudják! Mi azért kérdezzük meg, mert már ezer éve nem mondtad,hogy milyen csini vagyok!

12. Beszélj érthetően és légy egyértelmű! Nem kell okot adni rá, hogy elkezdjünk kombinálni!

13. Mi nők, is meg tudnánk csinálni sok mindent, de akkor mi hasznotok lenne? Mi tudjuk hogy kell, de meghagyjuk nektek a sikerélményt !

14. Nem beszélgetünk reklám alatt, azok minket érdekelnek!

15. Kolombusz Kristóf feltaláló volt, és földrészeket fedezett fel…….iránytűje neki is volt!

16. Ha viszket? Jólvan, vakard meg, nade, diszkréten már légy szíves!

17. Sohasem lehet elég ruhám!!!!

18. Sohasem lehet elég cipőm!!!

19. Az étkező, konyha nem állatkert és nem WC! Ha büfizned, vagy pukiznod kell, menj arrébb……..Én sem vagyok rá kíváncsi!!! És légyszi, a takaró alá se!!!!! Ha disznóval akarok együtt élni, veszek egy malacot!

20. Köszi, hogy elolvastad! Igen, tudom hogy igazam van!Az Ő filmjében én sajnos csak egy jelentéktelen mellékszereplő vagyok....Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.Olyan kár,hogy nemlehet két nyertes :( Azt biztos,hogy ha lehetne Csaba és Nikolas lenne :) Ők legalább tehetségesek,nem mint az a bohócka,akinek már rég kikellett volna esnie...
Aki már írt a kezére telefonszámot, mert nem talált papírt.˘
Egy fiú és egy lány állandóan veszekedett a drogok miatt. A lány azt akarta, hogy a fiú hagyja abba, könyörgött neki sokáig, de végül beleunt. A fiú szerette a lányt, és bármit megtett volna érte, de nehéz volt, néha újra-újra csábításba esett. Ismét erről vitatkoztak, a fiú végre letette, kezdte belátni hogy igaza van a barátnőjének. Leírta neki vagy 20 sorban, hogy mit érez.. A lány else olvasta, kilépett, mikor visszajött, azt mondta, hogy nem is érdekli őt, amit mondott. A fiú szomorú lett. Ismét drogozott, folytatta, hisz már a lány sem szerette. Másnap jött a hír: A srác meghalt túladagolás miatt. A lány visszanézte a beszélgetést, és végre elolvasta, amit a fiú írt neki akkor. "Kérlek, mondd utoljára hogy hagyjam abba, és megteszem érted. Csak kérj meg még egyszer, és segíts túljutni ezen. Érted megtenném. Bármit. Még utoljára, és kidobom az összes anyagot ami nálam van, elfelejtem örökre, legyél mellettem mindig. Kérlek, rád van szükségem. " .........
mikor szakítassz a barátoddal..és a fiú,aki tetszik,megkérdezi h miért szakítottatok..el sem tudod képzelni hogy milyen nehéz nem azt mondani,hogy miattad...<3:(
"Tetszik" gomb az adatlapodra.¦ :D
Király L. Norbi a legeslegjobb. és aki szídni meri lerúgom a nyomorék fejét. ;)
lvaszterkor széétbulii :D d
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98