【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo öcsém ez a való világ 4 kegyetlen szar lesz...
örüljél hogy még nincs 3D tévé itthon, így nem kell attól rettegni hogy váratlanul pofáncsap Benkő lomposa
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Iskolában a tanteremben--Tanár:hogy ülsz??!!!!!Diák:kényelmesen köszönöm:) és ön?A rossz matekosok csak akkor tudnak számolni, ha a tanár nem jól agya össze a pontszámaikat a dolgozatban!Rendőrbácsi jöjjön! Az édesanyám felakasztotta magát? ENGEM? :OKártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?"Nem az a lényeg milyen hiba van rajtad, hanem hogy jól áll-e?!"A lájkolás olyan mint a drog. Egyszer rászoksz, nem bírod abbahagynii.A barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal - soha."Imádom, hogy a legtöbb dolgozatom 1 pont híján 5-ös :@ -.-" mennyi problémád van, akkor sírj, ha 1 pont híján 2-es :PReflexből :D-t írok mindenhova :DMSN-en:
-Szertlek(L)
-?
-nem ide :D
-jah jó:D
magadban:de ide:$:(A nászéjszaka intim, boldog perceiben az újdonsült férj nem tud ellenállni a kiváncsiságának, és izgatottan kérdezi nejét:
- Mondd, drágám, hány férfival feküdtél le előttem?
A nő hallgat. A férfi félóra múlva megszólal:
- Most haragszol, drágám?
- Dehogy haragszom, csak számolok. xDDDDDD
Házibuliban odamegy a fiú a magányos lányhoz:
- Szia! Veled senki sem táncol?!
- Nem...
- Akkor feltennéd a virslit főni?
Egy bulin egy osztálytársam (legyen E) hosszas vita után fogadott egy másodikos sráccal (legyen K), hogy ő bizony hamarabb meg bír enni egy állati nagy vöröshagymát hámozas nélkül, csak úgy nyersen. Sőt, ad K-nak 20 mp. előnyt.
Na, felkészültek, K elkezdi zabálni a hagymát, első harapás után kifordulnak a szemei, folyik a könnye, taknya, nyála, de azert tömi magába hősiesen. A 20 mp letelte után pedig (K már majdnem végzett) az addig mosolyogva, és tökéletes nyugalommal álldogáló E megpaskolta a vállát, és csak annyit mondott:
-Tudod mit? Nyertél.
imádom amikor valaki 5 méterről köszön , másnap meg ezt hallom : Az a bukó nem köszönt nekem tegnap !
Akinek qvára nem tetszik az ujj Facebook adatlap....meg a többi:@:(:S
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98