【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Irodalom órán:
- Pistike, neked ki a kedvenc íród?
- A papám. Ő szokta írni az igazolásokat, amikor nem jövök iskolába.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:DNem iszom, nem cigizem és nem drogozom. Ahhoz, h jólérezzem magam, nem kellenek ilyesmik, csak a haverjaim. :P By FFA Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.Valamikor merésznek kell lenni, valamikor óvatosnak, és az okos ember tudja, mikor melyiknekRégen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk. Ma úgy isznak, mint az apjukNO Boys, NO Problem. ;)Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív,amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: Ő az.Egyszer felmérést végeztek az agresszív viselkedésű gyerekekről. Egy nő aki a felmérés résztvevője volt, látott egy gyereket a a játszótéren, aki egyedül ült és éppen ketté vágott egy gilisztát, a nő közelebb ment és ezt hallotta:
- nesze, így már nem leszel egyedül :')Egy fiú elmegy a barátnőjéhez. Barátnője elmegy zuhanyozni, de a srácnak nagyon kell kullantania. De mivel úri ember nem megy el mert hát csak a barátnője kecója, de már nagyon kiakar csúszni, nincs mit tenni már annyira kell hogy nincs idő elmenni a mellék helységbe. Erre odacsokizik a szoba sarkába ( egy kutya fekszik a másik sarokban). Kijön a csaj a fürdőből, kérdi szívem mi ez a szar szag? Erre a csávó: hmm nem tudom biztos a kutyád volt...... Erre a csaj: az plüss!!!!! Pasi: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
X FACTOR véleményem: adott az x factor c műsor mint tudjuk, vannak benne énekesek, van aki táncolni meg mozogni is tud, egyéniséget keresnek, olyasvalakit, AKIBEN MEGVAN AZ X FACTOR tökmindegy h énekben vagy másban, legalábbis szerintem. namost. tök le lettek húzva már többen, most a szerencsétlen király l norbi van kipécézve, de baszod, én láttam róla felvételt ilyen klubadásról stbstb, és ez a srác nem parázik pl, ő TÖK ÖNMAGÁT ADJA, én is röhögök rajta mindig, de vazze ez tud valamit h ennyien vagy utálják vagy imádják, ez van a mai életben mindenütt, vagy kurvára utálva vagy vagy kurvára imádva azért amit csinálsz, ő nagyon megoszlik, és lehet, h a hangja nem jó - ami baromság, mert tud ez énekelni, de nem mindegy, hogy mit, sztem egy Madonna sem biztos, h tökélyre boldogulna egy Luis Armstrong dallal -, de eleve már a szerencsétlen mozgásával olyan műsort levág, h önkéntelenül is megindít benned valamit, ezt lehet tagadni, de akkor is így van. Vecát meg nem értem miért kell sajnálni, ő lett az év npi hangja, az apukája meg majd jól odasegíti a nagyok közé, én aztán őt tök nem féltem, és lehet, h baszott jó a hangja a csajnak, Nikolas dettó meg a többiek, de akkor is, meghallgatom, szép-szép de nem szórakozok közben, nincs meg benne az az X FACTOR, az a PLUSZ ami PL a norbiba igen. sztem sem ő fog nyerni és én nem drukkolok senkinek, nem is nézem az egészet, de akkor is: mér kell ennyire utálni?! benne megvan az basszus, ami a többiekben nincs, és ez tagadhatatlan... megjelenik és sót csinál, és még élvezi is és felvállalja, de a srácot mára jól elszúrták mert az első két válogatáson még önmaga volt, a többin már nem, de még mindig fergeteges amit művel, és ezért sztem nem kéne lehúzni ennyire - fb tele van az antinorbis szarokkal pl, DE ebben a műsorban nem a hang a lényeg, nyert már külföldön olyan CSOPORT!! is, akik táncoltak pl, ennyi, és lepipálták az énekeseket, ez van, ez az x factor: kell ami meglegyen az embereben nem a hang! ha vki énektudást akar mutatni, menjen megasztárba vagy abba a másik szarba, nemtom mi a neve, valami csillagszületik aszem, de ez másról szól! ezt mért nem fogja fel senki?! Na ennyit szerettem volna mondani.
Minden reggel, minden este egyhangúan telik el, Rád gondolok és a Te gondolatod altat el.... Hirtelen jött, mint egy villámcsapás. Korábban nevettem ezen a hasonlaton, de csak mert nem tudtam, mit jelent. Korábban is sokszor láttalak már, de a gondolatod a semminél is kevesebbet jelentett. Semmi, semmi nem kötött össze minket, két év a korkülönbség...más barátok, más érdeklődési kör, más élet, minden MÁS, ha csak Rád néztem, mindössze annyi jutott az eszembe, "milyen gyönyörű szeme van", de mivel a külsőség nálam vajmi keveset nyom a latban, gyorsan el is felejtettem, és a gondolatod ismét kevesebbet ért mindennél. Egyszóval semmit. De hiába, a sors nem elégedett meg ennyivel. Sajnos úgy intézte, hogy jelen legyek, amikor kiderül, milyen szép vagy belülről is. Ez már sokkal többet jelentett; kedves, udvarias, vicces és kortársaival szemben egyáltalán nem éretlen. De erre csak az a nagyon pórias gondolatom támadt: "Nagyszerű ember....sose kellenék neki." Így hát, kiirtottam az agyamból a gondolatodat. Elfelejtettelek újra, és nagyon boldog voltam, hogy sikerült, hiszen, a szerelem egy húszkilós, hatalmas, virágokkal átszőtt kőszikla, amit csak úgy hirtelen a védtelen és gyanútlanul dobogó szívedre ejtenek. Nem voltam abban a helyzetben, hogy cipelni tudjam. Egyszerűen nem és nem, nem akartam, hogy megtörténjen. Nem akartam függni tőled, a gondolatodtól, egyáltalán, egy másvalakinek a személyétől. Hiszen önmagunkkal megbirkózni is nehéz, így hát önmagamtól akartam függeni. Semmi más nem kell hozzá, hogy boldog legyek-és mégis. A sors ismét hagyott engem a szakadék szélén egyensúlyozni, néha meg-meglökött. A legnagyobb lökés akkor ért, mikor láttalak kosarazni az udvaron. Kihajoltam a második emeletről, és néztem, ahogy dobod a pontokat. Mindig, ha Nálad volt a labda, tudat alatt szurkoltam Neked. Nagyon dühös lettem magamra, amikor ezt felfedeztem.
Lány fiúhoz:
-Szívem, mindig így fogsz szeretni?
Fiú:
-Persze édesem, csak nem mindig téged :)
(és háhh itt nincs nyálas happy end)
Most múlik pontosan,
Engedem had menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Gondoltam egyetlen
nem vagy itt jó helyen
nem vagy való nekem
Villámlik mennydörög
ez tényleg szerelem.
¦QUIMBY¦
Az X-faktor mérföldeket zuhant a szememben mióta Szabó Evelin felszólalt az RTL klub egyik legkedveltebb műsorán :)
-Miért nézel így rám?
-Miért, hogyan nézzek rád?
-Nem tudom. Csak rémültnek tűnsz.
-Az vagyok.
-Miért?
-Mert félek, hogy egy nap elveszítelek.

://¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98