【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo X FACTOR véleményem: adott az x factor c műsor mint tudjuk, vannak benne énekesek, van aki táncolni meg mozogni is tud, egyéniséget keresnek, olyasvalakit, AKIBEN MEGVAN AZ X FACTOR tökmindegy h énekben vagy másban, legalábbis szerintem. namost. tök le lettek húzva már többen, most a szerencsétlen király l norbi van kipécézve, de baszod, én láttam róla felvételt ilyen klubadásról stbstb, és ez a srác nem parázik pl, ő TÖK ÖNMAGÁT ADJA, én is röhögök rajta mindig, de vazze ez tud valamit h ennyien vagy utálják vagy imádják, ez van a mai életben mindenütt, vagy kurvára utálva vagy vagy kurvára imádva azért amit csinálsz, ő nagyon megoszlik, és lehet, h a hangja nem jó - ami baromság, mert tud ez énekelni, de nem mindegy, hogy mit, sztem egy Madonna sem biztos, h tökélyre boldogulna egy Luis Armstrong dallal -, de eleve már a szerencsétlen mozgásával olyan műsort levág, h önkéntelenül is megindít benned valamit, ezt lehet tagadni, de akkor is így van. Vecát meg nem értem miért kell sajnálni, ő lett az év npi hangja, az apukája meg majd jól odasegíti a nagyok közé, én aztán őt tök nem féltem, és lehet, h baszott jó a hangja a csajnak, Nikolas dettó meg a többiek, de akkor is, meghallgatom, szép-szép de nem szórakozok közben, nincs meg benne az az X FACTOR, az a PLUSZ ami PL a norbiba igen. sztem sem ő fog nyerni és én nem drukkolok senkinek, nem is nézem az egészet, de akkor is: mér kell ennyire utálni?! benne megvan az basszus, ami a többiekben nincs, és ez tagadhatatlan... megjelenik és sót csinál, és még élvezi is és felvállalja, de a srácot mára jól elszúrták mert az első két válogatáson még önmaga volt, a többin már nem, de még mindig fergeteges amit művel, és ezért sztem nem kéne lehúzni ennyire - fb tele van az antinorbis szarokkal pl, DE ebben a műsorban nem a hang a lényeg, nyert már külföldön olyan CSOPORT!! is, akik táncoltak pl, ennyi, és lepipálták az énekeseket, ez van, ez az x factor: kell ami meglegyen az embereben nem a hang! ha vki énektudást akar mutatni, menjen megasztárba vagy abba a másik szarba, nemtom mi a neve, valami csillagszületik aszem, de ez másról szól! ezt mért nem fogja fel senki?! Na ennyit szerettem volna mondani.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Honnan tudod, hogy 2009-ben élsz?

01. Véletlenül a mikrón ütöd be a PIN-kódodat.
02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával.
03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
08. Felhívod a családot, hogy megtudd otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.
11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első tíz-húsz-harminc évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte.
12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.
14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.
15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
17. Gondolom az sem tűnt fel hogy két 5 van a listán.
18. Ezt is megnézted, újra......
19. ....és most nevetsz magadon-Szeretsz?
-Nem tudom!
-Miért nem?
-Nem vagyok biztos.
-Kételyek?
-Azok.
-Akkor mit érzel?
-Ez bonyolult! Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tőled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova… csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó, ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… Néha utálom, ahogy kinézel. De ezt se mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem… Ez bonyolult!
-Akkor szeretsz?
-Azt hiszem…
(H.R.)Egyszer úgy kipróbálnám egy áruházban, hogy futok megfordítom a siltessapkámat, eldobok egy narancsot és ezt kiabálom: " PIKÁÁÁCSÚÚÚ TÉGED VÁLASZTALAK! " :Dszeretem a havat,meg csodálatos is.. csak azt nem szeretem mikor elolvad:SSzóval vége a bálnak? Igen, de otthagytam egy üvegcipőt és egy névjegykártyát, hátha túl hülye a hercegem.Levelezés a Télapóval:
"Kedves Télapó!
Szeretnéék egy motoros Barbiet, egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy repülőgépes Barbiet, és egy diszkós Barbiet. Mást nem
Köszi:Kati"

"Kedves Kati!
Eszedbe jutott már hogy diplomás barbie miért nem létezik? Inkább tanulj ahelyett hogy babázol, mert anyádat elnézve nem leszel olyan szép, mint barbie, és akkor cseszheted hogy valaki eltartson...
Szivi:A Télapó""Szólj rám, kérlek, ha mást érzel, mint rég..
Hisz minden, ami szép volt eltűnt,
Nem kell, hogy szoríts, Hisz elmúlt már a tél,
És minden, amin együtt mentünk át."
/ Sp - Szólj rám! / *.* <3Jesszus....már MSNen is lájkolni akarok xDDD- Hogy kell berakni egy zsiráfot a hűtőbe?
- ???
- Kinyitod az ajtót, beteszed a zsiráfot, becsukod az ajtót. És az elefántot hogy rakod be a hűtőbe?
- ???
- Kinyitod az ajtót, kiveszed a zsiráfot, beteszed az elefántot, becsukod az ajtót. Az állatok királya, az oroszlán gyűlést szervez. melyik állat nincs ott?
- ??? -.-
- Hát az elefánt, mert a hűtőben van! És van egy folyó, tele krokodilokkal, de nincs híd. Hogy mész át rajta?
- ??? -.-"""
- Hát simán átúszol, a krokodilok a gyűlésen vannak... :)
dkmdnvczuka.s,bfkasdfnjsdbfk ¦¦¦
lájkold ha lájkolod a lájkot! :)))
lájkolja az aki szeretné, hogy nem csak like hanem dislike is legyen! :D:D ÉLJEN A DISLIKE! hadd fejezzük ki a nem tetszésünket is! :D:D
Egy napon igy szólt Éva az Úrhoz:
-Uram, gondban vagyok....
-Mi a hézag, Éva?
-Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kigyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.
-Miért Éva? szól a hang fentről.
- Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából.
- Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit.
- Mi az a Férfi?
- E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégitse testi szülkségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és külömböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.
-Szuper!!! mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét.
-És hol itt gubanc, Uram?
-Egy feltélellel kapod csak meg!!
- Éspedig?
- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk nők között.....
?... - Mi az, hogy ?igazi??- kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú?
- Az, hogy ?igazi? az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. ? felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy ?igazi? vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi.
- Nem fáj az? ? kérdezte Bársony-nyuszi.
- Néha fáj. ? mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj.
- Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként?
- Nem hirtelen történik ? mondta Bőr-lovacska ? csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. ...?
Lájkold, ha 1év múlva csak Norbira fogsz emlékezni az X-Faktorból.
miért csak lájk gomb van ? kénem ég ami nemteszést vagy sajnálatotfajezki mert ojan hülyén éznéha ki h 1szomorudolgot lájkolnak
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98