【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo NORBI-RAJONGÓK, FIGYELEM!!! VALAMI BAJ VOLT A HANGTECHNIKÁVAL!!!
A szombati "balesettel" kapcsolatban olvastam:
Megpróbáljuk egy nagyon profi hangelemző rendszeren letisztítani a "súgást". Jelenleg valami olyan érthető belőle hogy "szar volt a hangosítás". Ha sikerül egyértelműnek lepucolni felrakjuk ide is. Egy érdekesre mutatott rá hangmérnök barátom: az éneken egy furcsa, magát az alap énektartalmat transzponáló torzított tartalom Bár tudtunkal a szokásos hangosító rendszerekben nem használnak Vocodert, itt mégis valami nagyon hasonlatos látható! Mégpedig a Digidesign Prosoniq-jére jellemzőeket mutat. Vocoderrel enyhén szólva át lehet szobrászolni egy hangot. Nagyon furcsa következtetéseket adhat ha a hangosító rendszerükbe egy ilyen van építve. Lehet a Vocodert nagyon finom dolgokra használni (pld a sok "másnapossági" tranziens kikapni az énekes hangjából), de nagyon csúnya dolgokat könnyebb vele csinálni. De az is biztos hogy a jobbakba előre programozott finomságok vannak amitől pld az énekes hangja selymesebb lesz. Szóval kétélű eszköz."
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Esténként mikor lassú a Facebook, mindig fel idegesít, mert azt hiszem, hogy a gépem a szar.Utálom mikor az eső esik..
Ilyenkor már a hónak kellene esnie..:/20 év múlva... - Apu hogy udvaroltál anyunak?? -Bökdöstem Facebookon ;DDDÍrsz nekem..:) aztán a barátnőmnek..:) azt hiszed, mi ezt nem beszéljük meg??:D gyökér..:DNői szavak…

Csak! <-- Ezt a szót a hölgyek a viták, érvelések és egyéb kommunikációk lezárására használják – ha elhangzik, nincs semmi teendőd, fogd be a szádat.

5 perc! <-- Ha már fel van öltözve, akkor fél órát jelent. Ha még nincs felöltözve, akkor másfél óra. Az „5 perc” egy esetben 3,5 percet jelent: ha 5 perc meccsnézést kaptál, mielőtt le kellene vinned a szemetet.

Semmi! <-- Ez a vihar előtti csend. Igazából „valamit” jelent, amiért te vagy a hibás. A „semmi”-vel kezdődő viták vége a „csak” szokott lenni.

Menj csak! <-- Ez nem engedély, ez fenyegetés. Ne menj.

Hangos sóhaj… <-- Bár nem szó, mégis ide tartozik. Jelentése: nőd meg van győződve arról, hogy te egy idióta vagy és csodálkozik, hogy bírja ki veled. Ha megkérdezed miért sóhajtott, akkor a válasz „Semmi!”, a többit lásd ott.

Rendben! <-- Ez az egyik legveszélyesebb kifejezés, amit nő férfinak mondhat. Azt jelenti, hogy még alaposan meg kell fontolnia, mikor és hogyan fizetsz majd meg azért, amit tenni szándékozol.

Köszönöm! <-- Valamit megköszön. Ne firtasd a dolgot, egyszerűen mondd azt, hogy „Szívesen”!- Te olyan jó volt a buli tegnap.
- Tudom, felhívtál.
- Ott voltam a közelben.
- Tudom, feljöttél.
- Te, ééén annyit ittam tegnap.
- Tudom, lehánytál.amikor köszönés nélkül eltünik msn-ről az idegesit a legeslegjobban..?Amikor valaki csalódást okoz, választhatsz: elkezdheted kritizálni, sértegetni és zavarba hozni, vagy pedig megpróbálhatod helyre hozni a problémát.?
fiú: - Szia apa! Képzeld összejöttem azzal a lánnyal akibe úgy belezúgtam!
Apa: Jól van kisfiak, sok boldogságot!

Lány: szi apa. képzeld ma összejöttem azzal a fiúval aki annyira tetszik!
apa: MII?? KI AZ?? HOGY HÍVJÁK?? MEGÖLÖM!!
+>
Azóta szüntelen őt látom mindenhol,meredten nézek a távolba otthonom kőpokol,szilánkos mennyország,folyékony torztükör,szentjánosbogarak fényében tündököl.
Anya : Saját magadnak tanulsz nem nekem
Gyerek : Akkor miért te akadsz ki az egyesen és nem én :O?
:D:D
Csalódtam sokszor már és sok minden bántott..(8)
Akik nem kedvelik Szíj Melindát....
CSAK HOGY SENKI NE IJESZTGESSEN...TANULJATOK BELŐLE...
Egy háromgyerekes szülők elmentek este színházba édes-kettesben. A 2 fiútestvér ki akart tolni a lánytestvérükkel. Könnyen megvolt a terv: az egyik fiú kint zajt csap, miközben a lány felkel megnézni hogy mi a zaj, a másik fiú elkapja a lábát az ágya alól kibújva. Mindezt meg is tették, az egyik zajt csapott, a lány felkelt, ki akart menni, a másik testvér elkapta a lábát az ágy alól. A láány úgy megijedt, hogy az azonnali szívroham a halálát okozta. Remélem ebből sok mindenki tanul...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98