【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo NORBI-RAJONGÓK, FIGYELEM!!! VALAMI BAJ VOLT A HANGTECHNIKÁVAL!!!
A szombati "balesettel" kapcsolatban olvastam:
Megpróbáljuk egy nagyon profi hangelemző rendszeren letisztítani a "súgást". Jelenleg valami olyan érthető belőle hogy "szar volt a hangosítás". Ha sikerül egyértelműnek lepucolni felrakjuk ide is. Egy érdekesre mutatott rá hangmérnök barátom: az éneken egy furcsa, magát az alap énektartalmat transzponáló torzított tartalom Bár tudtunkal a szokásos hangosító rendszerekben nem használnak Vocodert, itt mégis valami nagyon hasonlatos látható! Mégpedig a Digidesign Prosoniq-jére jellemzőeket mutat. Vocoderrel enyhén szólva át lehet szobrászolni egy hangot. Nagyon furcsa következtetéseket adhat ha a hangosító rendszerükbe egy ilyen van építve. Lehet a Vocodert nagyon finom dolgokra használni (pld a sok "másnapossági" tranziens kikapni az énekes hangjából), de nagyon csúnya dolgokat könnyebb vele csinálni. De az is biztos hogy a jobbakba előre programozott finomságok vannak amitől pld az énekes hangja selymesebb lesz. Szóval kétélű eszköz."
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Fekszem az ágyban, és Rólad álmodom, és közben azon gondolkodom, hogy Te vajon gondolsz -e rám, amikor nem látsz...?!♥All I want for christmas is you <3Mosolyogni csak az tud igazán aki eleget sírtElmegy az öreg az orvoshoz:
- Doktor úr, baj van. Egyre rövidül a farkam.
- Mutassa, Józsi bácsi! De hisz ez igen szép darab, és van vagy tizenöt centi. Sőt, még tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Róza! - mondja az orvos.
- Hát ez az, doktor úr! Az volt odatetoválva, hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Matróza.Télen fészbúk: Hóóóó ♥ hóember!♥ karácsony ♥
nyáron: Ma starnd♥ holnap nyaralás ♥ mindjárt vakációó ♥ fagyiii ♥ mindjárt suli,nee :(
Összel: semmi különös
Tavasszal valentinnap... semmi kül itt se
xDÖregember mesél az unokáinak:
- Tél volt, elmentünk a Pista bátyátokkal vadászni, lőttem is egy őzet, de túl nehéz volt, nem bírtam el, ezért kettévágtam, és az egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra...- de hozzák a nyugdíjat. az öregeber két perc múlva újrakezdi:
- Na hol is jártam?
- Hát hogy egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra!- kiáltja az egyik unoka.
- ja, igen. És csak nyaltam és nyaltam......:P :DLegrosszabb ha úgy kell elsétálnod valaki mellett, mintha soha nem játszott volna fontos szerepet az életedben, holott régen órákig beszélgettetek telefonon, s most még csak egymás szemébe sem tudtok nézni, de a legjobban az töri össze a szíved, hogy észre kell venned, a jó dolgok megváltoznak, és te semmit sem tudsz ez ellen tenni.Ordítanám ahogy kifér a torkomon, hogy én másképpen gondolom.Leszarom , ha nemszeretsz . De akkor ne írogass nekem , mert hidd el az én életemben nem vagy te már SENKI sem.* : )Irigységed megtisztelő, de sajnos nem tudom viszonozni! :DMiért van az, hogy most mindenki 40 fokot akar, napsütést, mikor a tél egy varázslat? Amikor odabújsz a párod mellé és azt kéred kicsit melegítsen fel, mert fázol. Amikor a kivilágított utcán mész és a hópelyhek az orrodra esnek és abban a pillanatban, mintha nem is itt lennél, hanem egy mesés világban. Amikor a barátaiddal mész a nyüzsgő téren és megérzitek a forralt bor illatát, ami nem csak egy kis jó hangulatot hoz, hanem kis melegséget is. Miért akartok megválni ettől?Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörű lány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van közöttük mint egyszerű szobatársi kapcsolat.
A srác szinte olvas anyja gondolataiban:
- Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merőkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne.
Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet:
"Kedves Anya!
Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza:
"Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merőkanalat. Anyád.."
Valahogy mindig így van ez: reménykedsz benne, hogy egy bizonyos dolog megtörténik. Csak várod és várod, addig ámítod magad, amíg már a saját szemedben is hülyének tűnsz, és akkor abbahagyod. Aztán amikor tényleg megtörténik, teljesen váratlanul ér.
TILTSÁK BE A VALÓVILÁGOT! AGYSEJT ROMBOLÓ!!!!
Lájkolj ha te is azt akarod, hogy Nikola helyett Antonyo legyen a Rise Fm-be!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98