【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo 14 vagyok és nem sminkelem magam, nem vasalom a hajam és nem nézek ki ugy mint egy kurva és egoista sem vagyok. üzenem ezt a sok önmagát felnőttnek tartó csitrinek. ?
És elárulnám...A Pasik ezt jobban csípik..?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!két muffin a sütőben:
-Huhh de meleg van itt.
-URISTEN EGY BESZÉLŐ MUFFIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Értem én, hogy villanymotor, de hova kell önteni a benzint?Ha az anyuka fázik a gyereknek biztos,hogy aznap pulcsiban kell mennie.."Mondd el angolul azt, hogy merőkanál!" "Ezt tudooom! because he is a spoon."Egyszer élünk, de akkor nagyon! :DDÉva megkérdezi Ádámtól:
- Ugye szeretsz még???
Mire Ádám:
Miért kit szeressek b*meg???"Nem nyílik!Nem nyílik!!Nem nyílik!!!.....ja, tolniSzeretlek, pedig alig ismerlek.Túl jó vagy, túl helyes vagy, túl jókat lehet veled beszélgetni- mért pont kilométerek állnak közénk?750 lájk=leszokok a cigiről.... :Dlegszivesebben a szemedbe mondanám , hogy csak te kellesz de a nöi becsületem tiltja !Szerelem az, amikor megtalálod az az önmagadat valakiben, aki mindig is szerettél volna lenni, de magad sem tudtál róla.Utálom, mikor valaki msn-en fél órig gépel, látom, aztán kitörli, és berak egy smilet... -.-lájkold ha szeretsz lájkolniiii :DDDEgy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz.
Szeretem a Boglárka nevű ismerőseimet!¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98