【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hiányoznak azok az idők amikor a fiúkról csak úgy beszéltünk, hogy megint meghúzta a hajam vagy, hogy az a hülye fellökött.Hisz jobban hangzik, mint az, hogy összetörte a szívemet és egy ideje már rám se néz. :'( logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A barátaid megkérdezik, hogy miért sírsz…míg a legjobb barátod máris készen áll egy lapáttal, hogy eltemesse azt a lúzert, aki miatt sírsz.♫♥ Király L. Norbert ♥♫Késő esti beszélgetés fészbukon: "te miaz neked kiírva hogy holnap írunk matekból" ??? :O "hát hogy írunk. :|" "mivaaaaan? O___________O" :DUtálom, ha megdicsérnek!Fiú: Olyan gyönyörű vagy.. Lány: Ezt csak azért mondod, mert még nem láttad a barátnőmet. Éppen ott áll mögötted. - A fiú hátranéz és megszólal: Dehát nincs is itt senki. Lány. : Tudod.. Ha igazán szeretnél, nem néztél volna hátra.. ˇ-ˇNe sírj mert véget ért...mosolyogj mert megtörtént-és még újra kezdődhet❤Ha már egész nap a fejemben járkálsz,legalább a cipődet vedd le,hogy ne legyen piszkos a fantáziám :D
Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon olyan férfi kell aki ragyogtatja!¦
Imádom anyámék értelmes kérdéseit...-Mit keresel a hűtőben? -Hajszárítót bmeg -.- :D
want summer!!!!!:(¦0
*Kicsengetés(mindenki felpattan és megy)* tanár:"Üljetek le!a csengő a tanároknak szól, nem nektek!"*Becsengetés.*Tanárok:"mindenki befele a tanterembe, becsengettek!" na széép. -.-" (Zs.F. :$)
Egyszer úgy megköhögtetném Király L. Norbit! :D˘˘
imádom, amikor felmegyek fészre és azt látom, hogy Facebook (72) -.-
Bírom, hogy mindenki ilyen szarokat lájkolgat, amikor ezer más dolga lenne....
AZ ABLAK

Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához közelebbi volt. A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont bámulva. Beszélgettek a családról, feleségrol, gyerekekrol, a katonakorukról, a nyaralásaikról, ahogy az szokásos ilyen helyzetben. Az az ember, aki az ablaknál feküdt, minden délután, amikor felült, azzal töltötte az idot, hogy elkezdte közvetíteni a másiknak, mit lát az ablakon át a kinti világból. A másik ágyon fekvo embert egy ido után szinte csak ezek a színes beszámolók tartották életben, már alig várta oket, ez volt minden változatosság az életében.

Az ablak egy kellemes, tavacskával díszített parkra nézett. Vadkacsák és hattyúk úszkáltak a tavon, és gyerekek játszottak távirányítós játékhajóikkal rajta. Szerelmespárok üldögéltek a színes virágágyások mellett órákig, egymásba felejtkezve. Miközben az ablak melletti beteg kimeríto részletességgel írta le a kinti világot, a másik, folyton fekvo behunyta a szemét és maga elé képzelte a látványt. Egy meleg délutánon az ablak melletti ember egy, a parkon átvonuló karneváli menetrol beszélt. Bár a folyton fekvo ember nem hallotta a zenészeket, maga elé képzelte oket a másik érzékletes leírása alapján.
A napok és hetek teltek.
Egy reggel a betegeket fürdetni készülo novér az ablak melletti embert élettelenül találta az ágyában, mert az éjjel csendben elaludt örökre.
Elszomorodva hívta a személyzetet, hogy kivigyék az elhunytat.

Amint alkalom kínálkozott rá, a korábban a belso ágyon fekvo beteg kérte, hogy a másik ágyban fekhessen. A novér szívesen segített, kényelembe helyezve ot azon az ágyon, majd magára hagyta. Lassan, fájdalmaktól gyötörve az ablak felé fordult az ember, és megdöbbenve látta: az ablak egy tuzfalra néz. Megkérdezte a novért, mi történhetett az eltávozott szobatárssal, hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot.

A novér elárulta, hogy az az ember vak volt, nem láthatta a falat sem.
- Valószínuleg csak bátorítani akarta Önt! - mondta a férfinak.

Tanulság: igazi boldogság boldogabbá tenni másokat, nem törodve saját helyzetünkkel. Bajainkat megosztva csökkenthetjük oket, de ha derunket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt.
Ha gazdagnak szeretnéd érezni magad, számold össze azokat a dolgokat az életedben, melyeket nem vehetsz meg semmi pénzért.
Minden nap ajándék az élettol, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma - bármilyen sok is jusson - véges
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98