【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Vastag Csabinak tényleg Bors Kata a párja??? o.O
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...Imádom mikor végig sétálok a téren és érzem a forraltbór és a kürtöskalács különleges illatát....akkor minden olyan más olyan különleges és meghitt! :)Megpróbáltalak levegőne nézni,
de rájöttem ,hogy levegő nélkül ,
nem tudok élni!♥:):(:(:(A fiúk olyanok, mint a csillagok: millió van belőlük, de csak egy fogja valóra váltani az álmaidat :)❥ barnaaa szemű fiúk .néha belájkolnám amit msnen írnak :DA coca colás napnak mi süt a szemébe, hogy napszemüveg van rajta?A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
- Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Zsófika.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
- Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
Kékesi Éva..:$
minDÍÍG minden körülmények között?
Írjátok be a Google fordítóba azt, hogy Lovasberény, állítsátok mindkét nyelvet németre és hallgassátok meg. A németek valóban így mondják. :XD
- Miért mennek a szőke nők egyszerre 19-en moziba?
- ???
- Mert 18 alatt nem ajánlott a film... xDD

By:Nikcsi?
Bírom, hogy vannak ezek a lájkok, hogy "Ha már bejelölsz Facebookon köszönhetnél is!", de belegondolt abba bárki is, hogy ha pl. a fél suli be az ismerősöm, akkor úgy kéne végigmennem a folyosón, hogy "szia, szia, szia, óóóó sziaaa, szia, szia!" ?
Úgy örülnék annak ha ezeket a "lájkokat" valaki leellenőrizné, mert egyszerűen szörnyű látni, hogy mennyire nem tudnak írni az emberek! Lájkold te is ha egyetértesz vele!
"Némán is elmondott szó, könnycseppet hűsítő hó, jégtáblán nyíló virág...."
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98