【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Míg kicsi a lány szereti a babát. A fiú a lovas katonát. Mire felnőnek megfordul a világ: A fiú szereti a babát. A lány a lovas katonát. :)♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!„Valahogy mindig az kell, aki eldobhat. Akivel bizonytalan lehet minden. Az életem. A fájdalmam. Aki nem jön sokszor, s így megunni sem tudom. Aki nem ad sokat, s ezért mindig többre vágyom. Így szenvedek.
A biztos valahogy elutasít magától. Biztossága nem érdekel. Mert elfojtana. Megváltoztatna. És még azt is tudom takarni, hogy mennyire félek. Mert a biztos is lehet majd bizonytalan. És azt nem tudom kiszámítani. Bekövetkeztekor pedig még jobban fájna.
Azt akarom, hogy egy bizonytalan váljon biztossá. Néha képtelenség megmagyarázni engem.
Van, hogy nem tudok hinni. Mint most.
És létezik olyan pillanat, amikor elhiszem, változhatnak érzések irántam. Szeret. Csak nem tudja még.
Akkor kéne felpofozni magam, és üvölteni, hogy ne álmodozz! Eldobhat. Meg is fogja tenni. Ne hidd, hogy biztossá válik! Ne hidd, hogy érezhet irántad olyat, amire vágysz, mert te érzed!”facebook-kal kelek, facebook-kal fekszemAnnyira szeretek forró teával a kezemben meleg takaróval kiülni az ablakba és nézni h esik a hó az uccára. (LLL) : DAz aki megüt egy nőt az nem férfi. Az egy pöcs.1: Piff-paff-puff
2: Piff-paff-puff
3: Piff-paff-puff
4: Piff-paff-puff
5: Piff-paff-puff
6: Piff-paff-puff
7: Piff-paff-puff
8: Piff-paff-puff
9: Piff-paff-puff
10: Piff-paff-puff
11: Piff-paff-puff
12: Piff-paff-puff
13: Piff-paff-puff
14: Piff-paff-puff
15: Piff-paff-puff
16: Piff-paff-puff
17: Piff-paff-puff
18: Piff-paff-puff
19: Piff-paff-puff
20: Piff-paff-puff
21: Piff-paff-puff
22: Piff-paff-puff
23: Piff-paff-puff
24: Piff-paff-puff
25: Piff-paff-puff
26: Piff-paff-puff
27: Piff-paff-puff
28: Piff-paff-puff
29: Piff-paff-puff
30: Piff-paff-puff
31: Piff-paff-puff
32: Piff-paff-puff
33: Piff-paff-puff
34: Piff-paff-puff
35: Piff-paff-puff
36: Piff-paff-puff
37: Piff-paff-puff
38: Piff-paff-puff
39: Piff-paff-puff
40: Piff-paff-puff

Így győzte le Alibaba a negyven rablót...
:DDDDDDDDD"Imádom" azokat az öregasszonyokat, akik 200 méteres sprint után egy megálló erejéig felállítanak a buszon, mert kell a helyem, mondván neki fáj a lába.. De akkor ne rohanjon mint egy bolond, mert a következő járat 5 perc múlva megérkezik, és lehet, hogy több hely lesz rajta..Iwiw - Lejáárt lemez -.-"
Myvip- mi az a myvip? -.-"
Facebook-ez az én barátom :P :DMatek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35.Utáloooom a telet! nyarat akarok: papucs,30fok, strand, bikini...9.ak¦
Móricka mondja az anyjának:
- Anya, kimegyek cseresznyét enni.
Anya:
- Dehát Móricka, december van!
Móricka:
- Tudom! Sál, sapka, kesztyű! ˘
Mióta elhagytál,
azóta szívem száll,
célba nem talál
csak várva vár.
Fáj még a szó mit egykor mondtál
hogy szeretsz de mégis elhagytál.
Birom mikor valamire rá van írva hogy : "ITT NYÍLIK" és senki sem ott nyitja ki :P
Volt egyszer, egy nagyon rossz természettel megáldott fiú. Az apja egyszer, mikor már megunta a fia sok rossz tettét, adott neki egy zsák szöget, és azt mondta neki, hogy verjen be egyet-egyet a kert kerítésébe minden alkalommal, mikor elveszíti a türelmét és összeveszik valakivel.

Az első nap 37 szöget vert be a fiú a kerítésbe. A következő hetekben megtanult uralkodni az indulatain, és a bevert szögek száma napról napra csökkent. Rájött arra, hogy sokkal egyszerűbb volt uralkodni indulatain, érzésein, mint minden veszekedés után a szögeket a kerítésbe bevernie.

Ekkor odament az apjához, és elújságolta neki, hogy aznap egy árva szöget sem vert be a kerítésbe. Az apja azt mondta neki, húzzon ki egy szöget minden egyes nap, mikor nem vesztette el a türelmét, és nem veszekedett senkivel sem.

Teltek a napok, s a fiú végre azt mondhatta az apjának, hogy kihúzta az összes szöget a kerítésből. Az apa ekkor odavitte a fiát a kerítéshez, és ezt mondta neki: "...Fiam, szépen viselkedtél, de nézd csak, mennyi lyuk van a kerítésben! Soha többet nem lesz már olyan, mint régen volt. Ha veszekszel, összeveszel valakivel, és valami csúnyát mondasz neki, megbántod - megsebzed, egy ugyanilyen sebet hagysz benne, mint ezek a lyukak itt. Hátba szúrhatsz egy embert, majd kihúzhatod a kést a hátából, az örökre seb marad! Akárhány alkalommal is kérsz bocsánatot, a seb ott marad örökre.

A szóbeli, verbális sértés ugyanakkora fájdalmat okozhat, mint a testi, fizikai. A barátok ritka ékszerek, akik megnevettetnek, bátorítanak. Készek meghallgatni, mikor szükséged van rá; támogatnak és feltárják számodra a szívüket. Vigyázz rájuk!;)
Rossz az, aki rosszra gondol, hülye az, aki nem...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98