【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo A tanulás idő, az idő pénz, a pénz luxus, szóval a tanulást nem engedhetjük meg magunknak. logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!▁▂▃▄▅▆▇♫ I ♥ Music♫▇▆▅▄▃▂▁Visszafelé leélni az életet: ha újra születnék, ezt szeretném. Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból.Öregként felébredve nap mint nap jobban érzem magam. Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat. Ezután, amikor dolgozni kezdek, az első napon arany karórát kapok a főnökömtől. Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek, míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát. Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás. Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé. Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelősség! Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy mosolyogjak rájuk. Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdő-szerű helyen, ahol mindent megkapok, amicsak kell: központi fűtés, on-line szobaszervíz, stb. Míg végül...
befejezem egy jó orgazmusként.A következő 3 percben gondolhatsz bármire egy pingvinen kívül. Ha összejön, nyersz egy pingvint!"Nem emlékszem mit mondott a feleségem... 1 sört igyak és 10-re érjek haza, vagy 10 sört igyak és 1-re jöjjek haza... "A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.az hogy walakinek azt mondod :"szeretlek" nem feltétlen jelenti azt hogy szerelmes wagy "-.-Három zsidó összeveszik, hogy melyikük rabbija kiválóbb ember. Az első büszkén mondja:
- A múltkorjában tűz ütött ki a faluban, a gyerekek bentrekedtek az égő házban és sehogy se tudtuk kimenteni őket. A rabbink elmondott egy imát, jött egy nagy zivatar, eloltotta a tüzet, memenekültek a gyerekek!
- Az semmi! Két hete hajón utaztunk, hatalmas vihar tört ki, már-már süllyedni kezdett a hajó, amikor is a rabbink elmondott egy imát, és 200 méteres körben elűlt a vihar!
- Az semmi! A múltkor sétáltunk a belvárosban, találtunk egy 100 dollárost az egyik pad alatt. De szombat volt, nem nyúlhattunk a pénzhez! A rabbink elmondott egy imát és 5 méteres körben hétfő lett...- Mi van akkor, ha azt hallod a fürdőszobában, hogy "Megtegyem ? Ne tegyem ? Megtegyem? Ne tegyem ?" - Habozik a szappan.*havas nap*
8 éves - yaay, anya, csinálni akarok hóembert!
10 éves - király, nincs suli
12 éves - ehh.. túl idős vagyok már ehhez, megyek vissza az ágyba
14-24 éves - *hívja a barátait* jézusom! HAVER, GYERE IDE! CSINÁLJUNK HÓEMBERT!
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!
Az anyós kérdezi a vejétől:
- Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé?
- Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!
˘˘˘
A google fordítóban állítsd be mindkét nyelvet katalánra és írd be: cukí
Ha tetszett lájkold(Y) :D:D
mért van az h a szülők és a tanárok mindent visszapofázásnak vesznek?-.-
Védd a fákat, egyél hódot!
:-P
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98