【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Minden reggel, minden este egyhangúan telik el, Rád gondolok és a Te gondolatod altat el.... Hirtelen jött, mint egy villámcsapás. Korábban nevettem ezen a hasonlaton, de csak mert nem tudtam, mit jelent. Korábban is sokszor láttalak már, de a gondolatod a semminél is kevesebbet jelentett. Semmi, semmi nem kötött össze minket, két év a korkülönbség...más barátok, más érdeklődési kör, más élet, minden MÁS, ha csak Rád néztem, mindössze annyi jutott az eszembe, "milyen gyönyörű szeme van", de mivel a külsőség nálam vajmi keveset nyom a latban, gyorsan el is felejtettem, és a gondolatod ismét kevesebbet ért mindennél. Egyszóval semmit. De hiába, a sors nem elégedett meg ennyivel. Sajnos úgy intézte, hogy jelen legyek, amikor kiderül, milyen szép vagy belülről is. Ez már sokkal többet jelentett; kedves, udvarias, vicces és kortársaival szemben egyáltalán nem éretlen. De erre csak az a nagyon pórias gondolatom támadt: "Nagyszerű ember....sose kellenék neki." Így hát, kiirtottam az agyamból a gondolatodat. Elfelejtettelek újra, és nagyon boldog voltam, hogy sikerült, hiszen, a szerelem egy húszkilós, hatalmas, virágokkal átszőtt kőszikla, amit csak úgy hirtelen a védtelen és gyanútlanul dobogó szívedre ejtenek. Nem voltam abban a helyzetben, hogy cipelni tudjam. Egyszerűen nem és nem, nem akartam, hogy megtörténjen. Nem akartam függni tőled, a gondolatodtól, egyáltalán, egy másvalakinek a személyétől. Hiszen önmagunkkal megbirkózni is nehéz, így hát önmagamtól akartam függeni. Semmi más nem kell hozzá, hogy boldog legyek-és mégis. A sors ismét hagyott engem a szakadék szélén egyensúlyozni, néha meg-meglökött. A legnagyobb lökés akkor ért, mikor láttalak kosarazni az udvaron. Kihajoltam a második emeletről, és néztem, ahogy dobod a pontokat. Mindig, ha Nálad volt a labda, tudat alatt szurkoltam Neked. Nagyon dühös lettem magamra, amikor ezt felfedeztem.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Ha azt mondanám, "arckönyv", vagy "pofafüzet", mindenki hülyén nézne... Ezért mondjuk: fészbúk. Sokkal értelmesebb! :)Tudod, szívesen kikaparnám a szemeidet, de megérdemled hogy tükörbe kelljen nézned minden egyes nap...:DReggel arra keltem ... hogy már nem alszok.Akadnak olyan lányok szép számmal, akiknek ha szárnyuk volna, nem angyalok, hanem sokkal inkább tökéletes libák lennének.vicces,hogy az egyik lájkolós oldalról átmásoljátok a másikra a szöveget,és csodálkoztok,hogy kevesen lájkolják. Szánalmaaas. :'DLájkold ha várod A NYÁRAT!!!:)Amikor azt mondod: "Feladom!", gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség!""Az embernek szüksége van egy barátra aki igazán megérti,aki mellé áll
akkoris ha épp nincs igaza.Akinek ugyan olyan fontos a sorsa,mint a
sajátja.Aki tiszta szívböl szereti és akinek akkor is hiányzik ha csak
egy percre…vagy napokra eltünik. ""-Tanárnő, el tetszik fogadni az igazolást amit anya írt?" "-NEM." "-Akkor én meg majd nem tetszek elfogadni az intőt amit ön írt..." xDkitűnő vagyok ÉS van életem;))★Két férfi beszélget.
- Te, mi mindig a szexről beszélgetünk. Annyira unalmas már, beszéljünk valami másról!
- Jó, de miről?
- Mondjuk a zenéről.
- Rendben.
- Csináltad már zongorán? xDD
amikor meglátom hogy feljött msnre hirtelen nagyot dobban a szívem és elfog az izgalom ... mikor fog már rámírni... egyáltalán rámfog?! nembírom :"(
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!
Nem Reninek kéne a döntőbe lennie...Hányszor is állt a zsűri előtt ???!
Két buzi veszekedik:
-Kurva anyád!
-Kabbe!
Mi van, már békülünk? :O
xDDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98