【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Minden reggel, minden este egyhangúan telik el, Rád gondolok és a Te gondolatod altat el.... Hirtelen jött, mint egy villámcsapás. Korábban nevettem ezen a hasonlaton, de csak mert nem tudtam, mit jelent. Korábban is sokszor láttalak már, de a gondolatod a semminél is kevesebbet jelentett. Semmi, semmi nem kötött össze minket, két év a korkülönbség...más barátok, más érdeklődési kör, más élet, minden MÁS, ha csak Rád néztem, mindössze annyi jutott az eszembe, "milyen gyönyörű szeme van", de mivel a külsőség nálam vajmi keveset nyom a latban, gyorsan el is felejtettem, és a gondolatod ismét kevesebbet ért mindennél. Egyszóval semmit. De hiába, a sors nem elégedett meg ennyivel. Sajnos úgy intézte, hogy jelen legyek, amikor kiderül, milyen szép vagy belülről is. Ez már sokkal többet jelentett; kedves, udvarias, vicces és kortársaival szemben egyáltalán nem éretlen. De erre csak az a nagyon pórias gondolatom támadt: "Nagyszerű ember....sose kellenék neki." Így hát, kiirtottam az agyamból a gondolatodat. Elfelejtettelek újra, és nagyon boldog voltam, hogy sikerült, hiszen, a szerelem egy húszkilós, hatalmas, virágokkal átszőtt kőszikla, amit csak úgy hirtelen a védtelen és gyanútlanul dobogó szívedre ejtenek. Nem voltam abban a helyzetben, hogy cipelni tudjam. Egyszerűen nem és nem, nem akartam, hogy megtörténjen. Nem akartam függni tőled, a gondolatodtól, egyáltalán, egy másvalakinek a személyétől. Hiszen önmagunkkal megbirkózni is nehéz, így hát önmagamtól akartam függeni. Semmi más nem kell hozzá, hogy boldog legyek-és mégis. A sors ismét hagyott engem a szakadék szélén egyensúlyozni, néha meg-meglökött. A legnagyobb lökés akkor ért, mikor láttalak kosarazni az udvaron. Kihajoltam a második emeletről, és néztem, ahogy dobod a pontokat. Mindig, ha Nálad volt a labda, tudat alatt szurkoltam Neked. Nagyon dühös lettem magamra, amikor ezt felfedeztem.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Jó munkához idő kell. A lassúhoz meg pláne.Szülő: Kisfiam! össze kellene szedned a havat! Fiú: Szedje össze az aki szét szórta!UTÁLOM mikor valaki néz készülődés közben.A 94 éves Józsi bácsi megnősül, elveszi feleségül a 87 éves Magdi nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak.
Másnap ugyanígy. Harmadnap megszólal a néni:
- Ma ne drágám, olyan fáradt vagyok!All I want for christmas is you! ♥M.♥Igen
nekem a "rossz" pasik jönnek be...akik "gengszterek"...imádom ha nem
nyálgép és van véleménye...van,hogy az
kell,hogy bunkó legyen,de tudjam,hogy szeret s mellettem legyen...nem
kell éjjel-nappal a nyakamon lógni ...s szép szavakkal kényeztetni...by: Szöszikeimádom amikor valaki 5 méterről köszön , másnap meg ezt hallom : Az a bukó nem köszönt nekem tegnap !
ValóVilág ?
~ Szandyka
~ Béci
~ Zsófy
~ Jerzy
~ Gigi
~ Leonidasz
~ Alekosz
~ Anikó

Ők Kedvencek. ¦¦¦¦¦˘˘0
Amikor hééétvéége van akkor bezzeg nem mindig tud az ember 10-12 ig (máraki). De amikor suli van akkor egy egész hetet is át tudna az ember aludni :D
A rossz érzés, mikor tudod h nem szabad ráírnod a büszkeséged miatt, de te még is megteszed. Mert kell neked! :( ¦
"...Nálam jobban senki sem ismer,átlátok rajtad,úgyhogy kérlek,ha már én őszinte vagyok veled,akkor te se hazudj már a szemembe..."
++>=¦
Ha van barátom/barátnőm éjjel-nappal MSN-en lógok, ha pedig nincs akkor van, hogy napokig fel sem nézek. ˘
Nem Reninek kéne a döntőbe lennie...Hányszor is állt a zsűri előtt ???!
akik utálják a csalódást ..: ¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98