【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Osztálykiránduláson firkálgattunk a szekrényre. Én azt irtam rá "Örökké szeretlek, te zsembemben lapuló narancs Pall Mall". 3 évvel később...még mindig ez az egyetlen dolog amiben nem csalodtam.egyszer úgy belebújnék valaki álmába...*.*Sose tartsd vissza, ha szellentened kell, mert akkor felmegy az agyadba és innen jönnek a szar ötletek!Basszus ebbe a hidegbe, a jegesmedve is csak szívatóval indul!!!Szóval vége a bálnak? Igen, de otthagytam egy üvegcipőt és egy névjegykártyát, hátha túl hülye a hercegem.zselés szaloncukor <3Bárban: Fiú: Szia! Nincs kedved dugni? Lány: Se ismerkedés, se beszélgetés? Nem is ismerlek! Fiú: Pista vagyok. Van akváriumod? Lány: Mari vagyok és nincs akváriumom.
Fiú: Na, mehetünk dugni?...fiú ? akarod?
lány ? nem tudom, nagyon ideges vagyok
fiú ? ne legyél
lány ? de ez lesz nekem az első alkalom..
fiú ? tudom, örülök, hogy én vagyok neked az első
lány ? oké, de én sikítozni fogok és kapaszkodni beléd egész végig
fiú ? a hullámvasút nem olyan ijesztő, baby
Hogyan tudod elfogni a sisakos tigrist a dzsungelben?

- Ez egy nehéz művelet, mert a sisakos tigris egy nagyon okos, leleményes állat. Először is ki kell jelölnöd egy 4x4 méteres négyzetet, de nagyon fontos, hogy pont 4x4 méteres legyen, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, és többé soha nem fogod tudni elfogni.
Utána bekeríted ezt a 4x4 méteres területet egy 2 méter magas kerítéssel, de nagyon fontos, hogy pont 2 méter magas legyen, egy centivel se magasabb vagy alacsonyabb, mert a sisakos tigris egy nagyon leleményes és félénk állat, s ha rájön a cselre, többé soha nem fogod tudni elkapni.
Utána annak a 4x4 méteres területnek a közepére, amit körbekerítettél egy pont 2 méteres kerítéssel, szóval ennek a közepére elhelyezel egy sárga telefonfülkét, de nagyon fontos, hogy pont a közepére helyezd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, rájön, hogy ez csak csapda, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha mindent jól csináltál, s a 4x4 méteres területet körbevetted egy pont 2 méter magas kerítéssel, és pont a közepére elhelyezted a sárga telefonfülkét, jön majd a sisakos tigris, és ha mindent jól csináltál, be fog sétálni egészen a telefonfülkéig, anélkül hogy gyanút fogna.
Ekkor megcsörgeted a mobilodról a telefonfülkét, hagyod, hogy kettőt csengjen, és utána rögtön lerakod.
Nagyon fontos, hogy csak kettőt csengess, mert a sisakos tigris egy nagyon okos állat, s ha rájön a cselre, akkor többé soha nem fogod tudni elkapni.
Viszont ha pont kettőt csengetsz, s lerakod, akkor mire a sisakos tigris felvenné a kagylót, te pont letetted.
Ezt háromszor egymás után megismétled, nagyon fontos, hogy pont háromszor ismételd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha viszont jól csináltad, akkor a sisakos tigris, miután harmadszor is felveszi a kagylót, és mivel te már letetted csak a tónust fogja hallani, nagyon ideges lesz, mérgében a sisakját a földhöz veri... és innen kezdve ugyanúgy kell elfogni, mint egy rendes, normális tigrist.
Amikor hééétvéége van akkor bezzeg nem mindig tud az ember 10-12 ig (máraki). De amikor suli van akkor egy egész hetet is át tudna az ember aludni :D
Baszki XD
igggen?
tegnap voltam házibuliba
bnöm hullarészegen bevonul egy szobába
én be utána
és úgy megkúrtam, mint még soha
:DDDD
reggel kérdezem hogy aludt
erre azt mondja szarul, mer szar volt a fotelba
és éjjel bejött egy pasi és jók megk*rta az ágyon fekvő csajt
de nagyon durván
:DDDD grat
egyébként meg jól sz*pott a csaj
›ez nagyon kemény...XD
akkora szánalom, hogy Veca esett ki az x-factorból az a Csabva sokkal szarabb volt "-.-dd én azt hittem,hogy Veca nyeri meg¦
Magyarázd, érezze rajtad meg,
Hogy neki Te leszel az az egy,
S ha nem is hozol le egy csillagot,
Sokról mutatod meg, hol ragyog.0¦¦
nagyban tolom az msn-t mikor látom hogy Ő bejelentkezett.várom hogy rámirjon...eltelik fél év még mindig nem ir rám. én meg csak várok..várok,és várok.és egyszer csak éjféltájt látom hogy kijelentkezett,és belegondolok hogy egy szerencsecsomag vagyok...és én is kilépek.ez lejáccódik nap mint nap.mikor egyszer ráveszem magam hogy ráirok.erre kijelentkezik.grat!
Valós "pornó"-idézetek a micimackóból:

- Mindjárt tizenegy óra - mondta Micimackó dühösen -, éppen jókor érkeztél, Malacka, egy kis nyalakodásra.

- No mit mondtam, ugye, látod?
- Szá-szá-szándékosan tömted tele! - fuldokolt Malacka és köpködött. De a következő percben már a szájában volt
(...)

Ebéd után Róbert Gida odasúgott Nyuszinak, és Nyuszi azt felelte, hogyne, hogyne, természetesen, és egy kicsit félrevonultak a folyópartra.

Füles kihúzta a farkát a vízből, s lóbálni kezdte, hogy megszáradjon.
- Számítottam rá - mondta. Megdermedt a farkam. Elaludt, nem is érzem, hogy van. Nem azért mondom. Nem vádolok senkit. De megdermedt. (...)
Nem tehetnek róla hogy nincs képzeletük. Az ő számukra ez a testrész nem jelent semmit... Azt hiszik, csak arra való, hogy lógjon. (...)

Egy darabig Mackó és az Úszó Medve nem tudtak megegyezni azt a kérdést illetően, hogy melyikük legyen felül, és melyikük alul, de néhány helyzetváltoztatási kísérlet után mégis úgy állapodtak meg, hogy alul legyen inkább az Úszó Medve, s így Mackó diadalmasan fölülkerült (...) :D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98