【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Utálok az exeimmel találkozni az utcán,mikor velem szembe jönnek és legszivesebben elsétálnák mellettük,de rám köszön is innen már nincs vissza út. Ilyenkor jönnek a kamu szövegek h miért és hogy hova sietek csak,hogy lerázzam. Én sose szeretnék ilyen helyzetbe kerülni,ezért sosem hagylak el téged! :) <3
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nincs matekkönyvem, nem vagyok kitűnő tanuló, és nem járok be az első órákra. A világ egyik legrosszabb és legnehezebb óráján szívok: fizikán. És rajtam kívül még több millióan értik, amikor azt mondom: kicsengetnek. A hírnevem megelőz az igazgatóiban. És nem örülök, ha a tanárok összekeverik a puskázást a csapatmunkával. Büszkén gondolok vissza a nyári szünetre és szeretem a kicsengetéseket, a téli és a nyári szünetet. Itt ülök a terem leghátsó sarkában.. Elalvásba mi vagyunk a császárok… és igenis nálunk élnek "legbolondabb" gyerekei.:$ MAGYAROSRSZÁG!! ÉN ÍGY SZERETLEK.♥♫ akik zenével kelnek aludnak ♫‎1. A férfi leissza magát, a nő csak be van csiccsentve.
2. A férfi megcsal, a nőnek kalandja van.
3. A férfi, amikor elválik, tönkre teszi a családot, a nő befejezi a jövő nélküli kapcsolatot.
4. A férfi kiabál, a nő csak hangsúlyozza az igazságot.Én mindig tanulok a hibáimból, de ez nem akadályoz meg abban, hogy újra elkövessem őket. ^^Nagyon várom a karácsonyt!!! :D♥"Nem nyílik!Nem nyílik!!Nem nyílik!!!.....ja, tolniAz szép, aki reggel is szép!Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet Téged mindenki.
Lehetsz Te a legszépségesebb eper a világon; érett, zamatos, kívánatos, édes és kínálhatod magad
mindenkinek, de ne feledd, lesznek emberek, akik egyszerűen nem szeretik a epret.
Meg kell értened, hogy mindig lesz olyan, akit Te ugyan kedvelsz, de az mégsem szereti a epret.
Így hát megvan rá a lehetőséged, hogy alma legyél.
De tudd, ha azt választod, hogy alma leszel, csak középszerű alma leszel.
Töltheted az életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb alma lenni (ami lehetetlen, hiszen Te eper vagy) vagy megpróbálhatsz megint a legjobb eper lenni...Bírom amikor msn-ezek és ilyen hülye pöccsök rámirnak hogy tudom hogy nem tom ki vagy és végig szivatnak uttána meg beirokneki olyat hogy egyből nem ír többetMikor vele msn-ezel egy perc is olyan hosszúnak tűnik.o_OEgyszer egy lany levelet kapot es oran olvasta de a tanar rajott es berakta a meltartojaba vagyis a bevagasaba es a tanar odament-Ferfikent soha nem engednem meg magamnak de tanarkent IGEN es kivette a levelet...Lany felalt es ezt mondta -Diak kent soha nem engednem meg magamnak de LANY kent igen es pofon csapta :)
Rámtör a hajnal, nem lesz már ugyan az a nap sosem mikor hangod ébreztett fel ..
Diák: Tanárnő! :D Milyen "j"-vel írjuk a "dió"-t?
Tanár: Pontossal.. :)
Haza kisérhetlek?
Meg hát˘˘˘˘+>
"Értékelem az írígységed...De nem tudom viszonozni.." *.* :)¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98