【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo HA SZERINTED IS BUZI SP LÁJKOLD :DD0
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Lehetne már téli szünet(L)Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt. Ha szomorú, öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával. =) Adj neki virágot - ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el. Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod. :DTáncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene. Puszild meg a homlokát :)Nézz a szemébe & mosolyogj. :) Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű.milyen hamar elment ez az év is. :/Nuszika megy az erdő szélén és leesik!az nem rizsa, hanem rizs basszus !!!!Ha éjfélig nem érek haza akor már csak holnap megyek xĐFáj a fejem. Érdekes, nekem a hasam szokott fájni mikor üres. ;)"Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.
A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád pi...ja!
Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a túristák összekeverik Budapestet Magyarországgal!
Büszkén gondolok Császárra,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.
Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.
Itt élek Európa s.gglyukában.Gyűlölködésben mi vagyuk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb k.rvái!"
♥Magyarország!Én így szeretlek.♥~ Nem lehetsz öreg és bölcs anélkül, hogy valaha ne lettél volna fiatal és őrült..:DD milyen igaz..ŁŁKét maffin megy a sivatagban... Megszólal az egyik: Húúú, de meleg van!
Erre a másik: JÉZSUOM! EGY BESZÉLŐ MAFFIN!!!!!!!!!!!!!!Mindig az olyanokat becsülik meg akik leszarják és nem is érdeklik őket, bezzeg aki megérdemelné az meg szív!d
Két lada áll az udvarban.
Melyik áll közelebb az irodalomhoz?
A BALlada!
ddJanicsák Vecát vissza az X Faktorbadd
Harry: Nincs orrod!
Voldemort: ....Megöllek!
Harry: De nekem még akkor is van valamim,amid neked nincs...
Voldemort: Mid?
Harry: ORROM! HÁHÁH!
Voldemort: -.-" ....
A kedvenc lájkod...Úgy bírnám ha 1x de tényleg csak egyszer Stahl Judit belekóstolna a kajájába és ezt mondaná: Húú gyerekek nem fogok hazudni, ez KURVA SZAR LETT! - xDDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98